Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Απίστευτο..!Yφυπουργός πολιτισμού, πρωταγωνίστρια σε ερωτικό video, αφιέρωμα στον αγαπημένο της..

Απίστευτο..!Yφυπουργός πολιτισμού, πρωταγωνίστρια σε ερωτικό video αφιέρωμα στονE ναι λοιπόν συνέβη και αυτό, η Υφυπουργός πολιτισμού και νεότητας της Κόστα Ρίκα Κορίνα Μπολάνιος, έφτιαξε ένα sexy  video αφιέρωμα στον αγαπημένο της, που είναι ο  βουλευτής Βίκτωρ Ούγκο Βίκεζ.


Στο συγκεκριμένο απόσπασμα η πολιτικός εμφανίζεται  ντυμένη μόνο με λευκά εσώρουχα και ξαπλωμένη σε κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου, κοιτά με λάγνο ύφος την κάμερα και στέλνει ένα γλυκό μήνυμα στον αγαπημένο της. Δείχνοντας το σώμα της και συγκεκριμένα το στήθος της λέει «όλο αυτό είναι δικό σου. Όλο αυτό. Γιατί σε αγαπώ, αγαπημένε μου. Σε αγαπώ», ενώ λίγο πριν το τέλος της βιντεοσκόπησης ανασηκώνεται ώστε να φαίνεται μόνο το κορμί της στην κάμερα.Το πως ξέφυγε από τα χέρια του αγαπημένου της παραμένει ακόμη άγνωστο.
 Ασφαλώς μετά την κυκλοφορία του video στο διαδίκτυο, η κυρία Μπολάνιος αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτηση της , ενώ σε δηλώσεις της στο δίκτυο CNN είπε ότι δεν έχει λόγο να ντρέπεται ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από τους νέους που εκπροσωπεί ως υφυπουργός.
athensbar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου