Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε δύο διπλά εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Τότεναμ

paotottenham15315Η Τότεναμ θα έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τους ομίλους του Europa League. Το www.thisisengland.gr δεν μπορούσε να μείνει με…. σταυρωμένα χέρια και εξασφάλισε για όλους εσάς, τέσσερα εισιτήρια για το ματς. Έτσι, θα κληρώσουμε δύο ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ σε όλους εσάς που μας δείχνεται εμπιστοσύνη για την ενημέρωση σας.



Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι like στη σελίδα μας στο Facebook ή και follow στο Twitter. Αν κάποιος κάνει και στα δύο, θα έχει μια πιθανότητα παραπάνω να κερδίσει τα εισιτήρια, αφού το όνομα του, θα μπει δύο φορές στην κληρωτίδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλοι θα έχετε το ερώτημα, πως θα τα κληρώσουμε

Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την κλήρωση μέσω live streaming (απευθείας μετάδοση). Αυτή θα μεταδοθεί στο κανάλι μας στο YouTube. Το ονόματα όλων όσων έχουν κάνει Like (Facebook) και Follow (Twitter) θα έχουν μαζευτεί αριθμημένα σε ένα κείμενο, το οποίο θα είναι ορατό την ώρα της κλήρωσης. Στη συνέχεια μέσω του http://www.random.org/ θα κληρωθούν οι δύο νικητές και οκτώ επιλαχόντες σε περίπτωση που αδυνατήσουν να επικοινωνήσουν οι δύο πρώτοι νικητές ή σε περίπτωση που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να παρευρεθούν στο παιχνίδι. Και φυσικά θα έχετε τη δυνατότητα, όπως είπαμε πριν, να παρακολουθήσετε την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση, αφού θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια σε όλη τη διαδικασία. Το βίντεο θα μείνει αναρτημένο στο YouTube για όποιον θέλει να δει την κλήρωση αργότερα. Η κλήρωση θα γίνει την άλλη Τρίτη (2/10) και την ώρα θα σας την ανακοινώσουμε την Δευτέρα (1/10).

***Όλοι οι εργαζόμενοι στο www.thisisengland.gr ΔΕΝ έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Από πού θα παραλάβουν οι νικητές τα εισιτήρια: Καταρχάς θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές, όταν πραγματοποιηθεί η κλήρωση και η παραλαβή θα γίνει στα γραφεία του The 4 Seasons Travel στη Λεωφόρο Ιωνίας 171 (Σταθμός Κάτω Πατήσια). Τηλ : +302109766510.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου