Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Επαφές της Βουλευτή στην Αθήνα

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνιο Ρουπακιώτη, σε συνέχεια των ερωτήσεων που κατέθεσε για την δημιουργία νέας θέσης Ειρηνοδίκη στον Οργανισμό Ειρηνοδικείου Καστοριάς και τον διορισμό μόνιμου Υποθηκοφύλακα Καστοριάς. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Υπουργός, διαβεβαίωσε, την κ. Αντωνίου, ότι το επόμενο διάστημα, θα δρομολογηθούν οι λύσεις των παραπάνω θεμάτων.


Μετά το τέλος της συνάντησης, η κ. Αντωνίου δήλωσε:
« Συζητήσαμε, με τον κ. Ρουπακιώτη, ένα σύνολο από θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση των Υπηρεσιών της Δικαιοσύνης στην Π.Ε Καστοριάς. Ο κ. Υπουργός έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα και με διαβεβαίωσε, ότι το επόμενο διάστημα θα προωθήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε και θα τα παρακολουθούμε.»
Επίσης η κ Μαρία Αντωνίου επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας
Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Παναγιώτη Μηταράκη, με αντικείμενο συζήτησης, τα θέματα του Αναπτυξιακού νόμου και της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων της Π.Ε. Καστοριάς. 
Μετά το τέλος της συνάντησης, η κ. Αντωνίου δήλωσε:
« Στην πολύ δύσκολη περίοδο, που διανύουμε, κρίσιμος παράγοντας, για την στήριξη του Ιδιωτικού τομέα της οικονομίας είναι η ρευστότητα και η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Ελπίζω, ότι το επόμενο διάστημα, θα έχουμε τον κ. Μηταράκη στην Καστοριά, όπως μου υποσχέθηκε, ώστε σε συνεργασία με τους τοπικούς θεσμικούς φορείς, να εξετάσουμε, τους τρόπους με τους οποίους, θα προωθήσουμε τα αιτήματα τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου