Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πες μου τι θέλεις από έναν άντρα να σου πω τι ζώδιο πρέπει να είναι...


Για να βρεις έναν σύντροφο όπως τον θέλεις, πρέπει πρώτα να έχεις μια συγκεκριμένη άποψη για το πώς ακριβώς θέλεις να είναι αυτός.





Για να βρεις έναν σύντροφο όπως τον θέλεις, πρέπει πρώτα να έχεις μια συγκεκριμένη άποψη για το πώς ακριβώς θέλεις να είναι αυτός. Και μη σε παραξενεύει αυτό, γιατί συχνά η εικόνα που έχουμε για τον άντρα των ονείρων μας είναι εξίσου... θολή και αόριστη με ένα μισοξεχασμένο όνειρο.Επίσης συχνά ξεχνάς ότι δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Οι άνθρωποι στην αληθινή ζωή έχουν προτερήματα αλλά και μαζί ελαττώματα και δεν μπορείς να πάρεις τα πρώτα χωρίς τα δεύτερα. Απλώς διαλέγεις ποια χαρίσματα θεωρείς πιο σημαντικά και με ποια μειονεκτήματα ενός χαρακτήρα μπορείς να ζήσεις. Έτσι πάει.

Το ζώδιο στο οποίο ανήκει κάποιος είναι ένας καλός γνώμονας για να δεις τι θέλεις από έναν άντρα. Ξέχνα λοιπόν για λίγο το κλασικό: “Είμαι Καρκίνος, μου ταιριάζει ένας Τοξότης;” και δες το αντίστροφα, με βάση το πώς φαντάζεσαι τον άντρα που θα ήθελες για σύντροφο.

Αν τον έχεις ήδη βρει και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ ...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΑΝΗΚΕΙ O ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
Δες με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, ποιος είναι ο σύντροφος που σου ταιριάζει περισσότερο.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ...
-Σε φλερτάρει μέχρι να σε κατακτήσει με τόσο επίμονο και ευρηματικό τρόπο που θα το θυμάσαι για πάντα
-Κάνει την καθημερινότητα τόσο συναρπαστική και περιπετειώδη ώστε μαζί του να μη βαρεθείς ποτέ
-Έχει το θάρρος να σε υπερασπιστεί απέναντι στους πάντες
-Δεν σου λέει ποτέ ψέματα, ακόμα κι αν η αλήθεια δεν τον συμφέρει
-Ξεχνά γρήγορα το θυμό του παρ' όλο που “φουντώνει” εύκολα και δεν κρατάει κακία σχεδόν για τίποτε

...ΤΟΤΕ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΟΣ
Παρορμητικός, αυθόρμητος και γεμάτος ζωντάνια, θα σου κάνει διαρκώς εκπλήξεις. Θα είναι όμως πάντα ευχάριστες; Ιδού η απορία... Το βέβαιο είναι ότι θα έχεις να κάνεις με έναν τόσο αεικίνητο άνθρωπο, που θα νοσταλγείς έστω και μια ήσυχη βραδιά στην τηλεόραση. Επιπλέον, πρέπει να είσαι ...πολυμορφική και πολυπράγμων, για να κρατάς το ενδιαφέρον του. Είναι ζηλιάρης αλλά και άπιστος. Και πολύ πεισματάρης.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ...
-Εφόσον θα σου πει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του, να το εννοεί και μάλιστα σε ισόβια βάση
-Ξέρει να απολαμβάνει την αισθησιακή πλευρά της ζωής, του αρέσουν τα ωραία πράγματα, οι καλόγουστοι χώροι, το καλό φαγητό
-Σου δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας, θυμίζοντάς σου το “παραδοσιακό” αρσενικό που σπανίζει πλέον
-Έχει μια τέτοια αντοχή στο σεξ που σε ανεβάζει στα ουράνια
-Δεν σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα, αν του προσφέρεις μια ήρεμη, ασφαλή συναισθηματικά ζωή και τον περιποιείσαι

...ΤΟΤΕ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ
Μια από τις καλύτερες περιπτώσεις άντρα για να “ανοίξεις σπίτι” μαζί του. Υπό τις εξής προϋποθέσεις όμως: Να είσαι οικονόμα και να δέχεσαι αντίστοιχα τη δική του σφιχτοχεριά. Να φροντίζεις πάντα την εμφάνισή σου, ακόμα και πριν καλά-καλά ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί. Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, να κάνεις εντατικά σεμινάρια με τη μαμά ή τις κολλητές σου. Να δέχεσαι τις συχνά συντηρητικές απόψεις του (παρεμπιπτόντως, δεν θα του τις αλλάξεις, γιατί είναι αγύριστο κεφάλι) και τη ζήλια του. Καθώς και τα απροειδοποίητα ξεσπάσματα του θυμού του, που μπορεί να οφείλονται σε κάτι που είχε συμβεί εδώ και ώρες ή μέρες, και το φύλαγε... 
newslt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου