Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τζέραρντ: «Να είμαστε υπομονετικοί»

gerrardenglandΟ Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας με Μολδαβία και Ουκρανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τόνισε πως στόχος είναι οι έξι πόντοι και το «κλειδί» για να κερδίσουν είναι να είναι υπομονετικοί και να μην πιέζουν τις καταστάσεις.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός των «λιονταριών» είπε: «Μπορεί να είναι δύσκολο να “σπάσουμε” τους αντιπάλους. Αλλά το καλό είναι ότι έχουμε παίκτες που είναι στην Πρέμιερ Λιγκ και παίζουν σε κορυφαίους συλλόγους και θα παίξουμε με ομάδες που θα έχουν 11 ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα. Όσο είμαστε υπομονετικοί και δεν πιέζουμε τις καταστάσεις θα τα καταφέρουμε. Δεν έχει σημασία πότε θα σκοράρουμε ή πως θα νικήσομε, σημασία έχει να το κάνουμε».

Στη συνέχεια ο μέσος της Λίβερπουλ τόνισε πως: «Αυτή την εβδομάδα θέλουμε να πάρουμε έξι πόντους αλλά το σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Μολδαβία. Είμαστε σίγουρο ότι έχουμε τους παίκτες που μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς». Τέλος ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε και για την επιστροφή του Μάικλ Κάρικ στην εθνική Αγγλίας: «Ο Μάικλ είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Έχω παίξει μαζί του σε μερικά παιχνίδια με την Αγγλία. Είναι καλό που δεν έχουμε και πάλι διαθέσιμο. Αυτό σίγουρα θα κάνει την ομάδα ισχυρότερη».
.thisisengland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου