Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου το δικαστήριο για τη δολοφονία της αδικοχαμένης φοιτήτριας στην Καστοριά-Συγγενείς στα δικαστήρια Κοζάνης


Αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου πήρε η υπόθεση εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας από την Καστοριά Ανδριάνας Γκαργκιώτη, με κατηγορούμενο τον φίλο της, ο οποίος ομολόγησε την άγρια δολοφονία, κατά τη διάρκεια της Ανάκρισης. Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Κοζάνης, αλλά λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστικών πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα.


Μάλιστα στο χώρο των δικαστηρίων υπήρχαν και αρκετοί συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας (από την Κέρκυρα από όπου και καταγόταν), η αντίδραση των οποίων ήταν έντονη πριν την έναρξη της δίκης, ωστόσο, όπως μεταφέρουν οι μαρτυρίες στο kozanimedia, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος δεν ακούστηκε «ούτε ψίθυρος».
Λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστών, μετά τις 10 π.μ. οι δικαστές κατέβηκαν από την έδρα, άρα η υπόθεση πήρε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, όπου και θα εκδικαστεί κανονικά και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω και των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η υπόθεση στο τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο….

alphafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου