Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

Μία περιπέτεια αναζήτησης και γνώσης των μυστικών του σύμπαντος, όπως διαπιστώνονται,
από τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.

Ταξίδι στην αρχή του Χωροχρόνου.
Μία ταινία του ''National Geographic'' για όλες τις ηλικίες και για όλες τις γνώσεις.Για επαΐοντες και μή.
Ξεκινώντας σήμερα....γυρνάμε πίσω στο χρόνο, φτάνοντας ως την άκρη του σύμπαντος και την αρχή του χώρου και του χρόνου!!
Αν δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν οι έννοιες ''ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ'' ''ΠΑΛΣΑΡ'' ''ΚΒΑΖΑΡ''''ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ'' κ.λ.π. Είναι μία ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με τις τελευταίες ανακαλύψεις της Αστροφυσικής επιστήμης πάνω σε αρχέγονα ερωτήματα που βασανίζουν το ανθρώπινο είδος όπως τα : Ποιοί είμαστε...πως βρεθήκαμε εδώ...που πηγαίνουμε.... τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.Κατάλληλη ταινία για να διοργανώσετε ένα συμπόσιο.
Μαζέψτε λοιπόν τους φίλους σας,εφοδιαστείτε με ουϊσκάκια και με ότι τέλος πάντων τη.... βρίσκετε, δείτε την ταινία και ξεκινήστε την κουβέντα πάνω στο θέμα.
Σημειώστε ότι στην παραγωγή έχουν χρησιμοποιηθεί γραφικά τύπου (CGI) Computer -- Generated -- Imagery, τελευταίας τεχνολογίας, που μας χαρίζουν υπέροχες εικόνες και ζωντανά χρώματα, για να χαθούμε στη μαγεία της εικόνας και του ήχου.
Η Μεγάλη απογοήτευση!!!....Και πάλι ακούμε Ελληνικά ονόματα θεών και αρχαίων θεοτήτων
ενώ με θλίψη διαπιστώνουμε την σημερινή μας κατάντια....ΦΡΙΚΗ!!!!
Που στο διάολο βρίσκεται το Ελληνικό πνεύμα? Άμα το συναντήσετε πουθενά να με ειδοποιήσετε.
Να μην σας κουράζω όμως άλλο. Προσδεθείτε γιατί θα κινηθούμε με ταχύτητες πολλαπλάσιες της ταχύτητας του φωτός, και ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο θέαμα.
Στην αφήγηση ο διάσημος ηθοποιός Alec Baldwin!!!

http://periergaa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου