Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!

ΑΓΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!Χαμός ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, μετά τις αγωγές και των δύο για απιστία και ζήλια.



Από τη μεριά της η πρώην σύζυγός του, υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής διατηρούσε σχέση με νεαρή τραγουδίστρια (Γιούλη Τάσσιου), ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, ενώ εκείνος το αρνείται και μιλά για αφόρητη ζήλεια της πρώην του! Σύμφωνα με τη Real News, στην αγωγή της η πρώην σύζυγος του Νίκου Μακρόπουλου υποστήριξε ότι: «Είχε πάει ο γιος μας να τον επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη. Όταν έφθασε στο σπίτι το παιδί, αντίκρισε μια νεαρή κοπέλα, λίγο μεγαλύτερη από εκείνον, που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και είναι η σχέση του», ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι.
Από την άλλη πλευρά, ο τραγουδιστής δήλωσε ως απάντησή του στην αγωγή της «Με ζήλευε παθολογικά. Είχαμε πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση, μου πέταξε έξω από το σπίτι μας, στις λάσπες του δρόμου, όλα μου τα ρούχα, ακόμα και εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο όπου θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου».
Και όλα αυτά γίνονται για διατροφή ύψους 3.770 ευρώ! Μόνο...!
athensbar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου