Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Doda: Πώς η Αθηνά Ωνάση έκανε ευτυχισμένη την κόρη του - Η τραγική ιστορία της Viviene

Για τη σχέση της Αθηνάς Ωνάση με την κόρη του Viviene και πώς τη βοήθησε να ξεπεράσει το χαμό της μητέρας της Cibele Dorsa μίλησε ο Doda σε συνέντευξή του. Η ιστορία με την αυτοκτονία της Βραζιλιάνας καλλονής, το σημείωμα που άφησε και η καθημερινότητα της Αθηνάς με τα παιδιά του Doda.



Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, Alvaro Affonso de Miranda Neto (Doda), μίλησε για τη σύζυγό του Αθηνά Ωνάση και τη σχέση της με την κόρη που απέκτησε από την πρώην σύντροφό του Cibele Dorsa.
"Η Viviene ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία", είπε ο Doda.
 
H Viviene ήδη ασχολείται με την ιππασία λαμβάνοντας μέρος σε παιδικά τουρνουά με αρκετά καλή απόδοση. "Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της ιππασίας σε παιδικό τουρνουά και μάλιστα στους δυο πρώτους αγώνες, όπου συμμετείχε, κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Ποτέ δεν ήμουν τόσο νευρικός όσο εκείνη την ημέρα", προσέθεσε ο πατέρας της μικρής.
 
Ο ίδιος συνέχισε αποκαλύπτοντας την επιθυμία που έχει τόσο ο ίδιος όσο και η Αθηνά να κάνουν παιδί. Ωστόσο, όπως εξήγησε το καθυστερούν αφού η Αθηνά έχει ανέβει στις αποδόσεις της στην ιππασία.
"Θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε δικό μας παιδί, όμως αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο, μιας και τον τελευταίο καιρό η Αθηνά έχει πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στην ιππασία. Άλλωστε, είναι πολύ μικρή και περιμένει και η ίδια να της ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, ώστε να είναι ακόμα πιο έντονη η επιθυμία της να γίνει μητέρα", κατέληξε.
Η αυτοκτονία της Cibele Dorsa και το γράμμα που άφησε
Πίσω από τη μικρή Viviene κρύβεται μια τραγική ιστορία. Η μητέρα της Cibele Dorsa σε ηλικία 36 ετών αυτοκτόνησε τον Μάρτιο του 2011 πηδώντας από το παράθυρο του σπιτιού της. Δύο μήνες νωρίτερα είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από το ίδιο σημείο ο σύντροφός της και παρουσιαστής Gilberto Scarpa.
Η Βραζιλιάνα καλλονή και κουνελάκι του Playboy λίγο πριν αυτοκτονήσει είχε αφήσει ένα γράμμα το οποίο απευθυνόταν στα δύο της παιδιά, Viviene και Fernando αφήνοντας αιχμές για την Αθηνά Ωνάση.
Σε άρθρο της Dailymail που δημοσιεύτηκε μερικές εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του μοντέλου αναφέρθηκαν τα όσα έγραψε η ίδια στο τελευταίο της σημείωμα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μοντέλο είχε πικραθεί πολύ από το γεγονός ότι ο Doda και η Αθηνά μεγάλωναν τα δύο της παιδιά. Οι τρεις τους (Αθηνά, Doda, Cibele) είχαν συμφωνήσει το ζευγάρι να αναλάβει το μεγάλωμα των δύο παιδιών ωστόσο λίγο καιρό μετά η Cibele το μετάνιωσε καθώς της έλειπαν πολύ. "Η καρδιά μου έγινε κομμάτια", έγραψε σε σημείο του σημειώματος αναφορικά στο συγκεκριμένο γεγονός.
Οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Dorsa
Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας Fernando Oliva με τον οποίο η Cibele είχε αποκτήσει τον Fernando είπε χαρακτηριστικά: "Η Cibele το αποφάσισε. Ήταν δική της απόφαση τα δύο της παιδιά να μεγαλώσουν με τη Αθηνά και τον Doda. Η ζωή της ήταν μπερδεμένη. Δούλευε ως ηθοποιός και ήταν συναισθηματικά ασταθής. Τα παιδιά με την Αθηνά και τον Doda έχουν μια απλή και υγιή ζωή".
Η καθημερινότητα της Αθηνάς με τα παιδιά
Κάθε πρωί η Αθηνά βοηθά τα δύο παιδιά να ετοιμαστούν για το σχολείο και στη συνέχεια όλοι μαζί παίρνουν πρωινό. Αργότερα, η χρυσή κληρονόμος πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο όπου ο 15χρονος Fernando παίζει ποδόσφαιρο. Στον ελεύθερο χρόνο του το ζευγάρι παρακολουθεί ταινίες στο σπίτι τους, που βρίσκεται στα προάστια του Βελγίου.
Πηγές: Real life, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου