Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ποια είναι τα πιο… μοδάτα μυστικά;

cover

Αυτά είναι τα μυστικά της editor της ιαπωνικής Vogue Anna dello Russo για τους κανόνες του στυλ. Η Anna υποστηρίζει ότι στην γκαρνταρόμπα μας τα αξεσουάρ θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης. Έχετε βαρεθεί το μικρό μαύρο φόρεμα σας; Απλώς προσθέστε ένα μεγάλο, χρυσό κολιέ και θα δείτε το look να ανανεώνεται.







Accessorize me, Color me, Shock me! Επιλέγετε χρώμα, έντονο και εντυπωσιακό, αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά επειδή δεν «ταιριάζουν» με τα ρούχα…
Choose only huge accessories. Μεγάλα, έξω από τα συνηθισμένα μεγέθη αξεσουάρ, όπως ογκώδη σκουλαρίκια και μεγάλα δαχτυλίδια θα κλέψουν την παράσταση.
Flashy jewels personalize your style! Τα κοσμήματα που δεν περνούν απαρατήρητα είναι ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα για να εκφράσει το προσωπικό της στυλ.
Bijoux are seasonless! Τα αξεσουάρ δεν έχουν εποχή. Αντίθετα με τον βαρύ, βροχερό και γκρίζο χειμώνα τα τυρκουάζ, τα κοραλί και τα χρυσά κοσμήματα φοριούνται όλον τον χρόνο και κάνουν τη διάθεσή μας ηλιόλουστη!
Φορέστε τα βραχιόλια σε ζευγάρια: Η συμμετρία που δημιουργούν δίνει έμφαση στη σιλουέτα.

Το μυστικό της

Όταν πρόκειται να ταξιδέψετε, φυλάξτε όλα σας τα αξεσουάρ σε ένα τουρκουάζ τρόλεϊ διακοσμημένο σε χρυσά μπαρόκ μοτίβα. Θα φωτίσει την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και θα ξεχωρίσει απ’ όλες εκείνες τις ανώνυμες γκρι βαλίτσες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου