Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ από την αυτοκτονία της νοσοκόμας... Συγνώμη ζήτησαν οι φαρσέρ

Σοκ από την αυτοκτονία της νοσοκόμας... Συγνώμη ζήτησαν οι φαρσέρ


Σύμφωνα με τους συναδέλφους της, η φάρσα την καταρράκωσε ψυχολογικά. Η αστυνομία δεν διευκρινίζει μέχρι αυτή την ώρα, ποιο είναι το αίτιο του θανάτου, ενώ οι δυο Αυστραλοί δημοσιογράφοι ζήτησαν συγνώμη.
 ΒΙΝΤΕΟ- Συγνώμη ζήτησαν οι Αυστραλοί φαρσέρ 
Σοκ στην δυτική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της νοσοκόμας-θύματος της φάρσας των δύο Αυστραλών δημοσιογράφων που όπως μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα, ζήτησαν συγνώμη. 
 Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το SkyNews, η νοσοκόμα που εργαζόταν στο ιδιωτικό νοσοκομείο, «King Edward VII», στο οποίο νοσηλεύτηκε η Kate Middleton, και σήκωσε το τηλέφωνο στην φάρσα των δυο παραγωγών, βρέθηκε νεκρή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Στο σημείο έσπευσαν δυο ασθενοφόρα, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την γυναίκα στη ζωή.
 ΒΙΝΤΕΟ-"Το νοσοκομείο τη στήριξε"

«Η Jacintha έπεσε πρόσφατα θύμα τηλεφωνικής φάρσας στο νοσοκομείο μας. Το νοσοκομείο τη στήριξε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε ο γενικός διευθυντής του «King Edward VII».

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA


Η ανακοίνωση για τη νοσοκόμα

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο «King Edward VII», στο οποίο εργαζόταν η νοσοκόμα- θύμα της φάρσας των δυο Αυστραλών παραγωγών, που έδωσε τέλος στη ζωή της.
«Η Jacintha Saldanha εργαζόταν για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στο νοσοκομείο. Ήταν μία εξαιρετική νοσοκόμα και αγαπητή στους συναδέλφους της», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Το παλάτι για τη νοσοκόμα

Τη «βαθιά θλίψη» τους εξέφρασαν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton, για τον θάνατο της νοσοκόμας που εργαζόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε αυτή την εβδομάδα η Κέιτ εξαιτίας της έντονης ναυτίας που αντιμετώπιζε λόγω της εγκυμοσύνης της.
«Οι Υψηλότητές τους δέχθηκαν την εξαιρετική περιποίηση όλων στο νοσοκομείο King Edward VII και οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια της Jacintha Saldanha, τους φίλους και τους συναδέλφους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρίγκιπα William.


 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου