Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Εγκώμια Ροναλντίνιο για Μέσι

Εγκώμια Ροναλντίνιο για Μέσι

«Μου δίνει μεγάλη χαρά που είναι ο καλύτερος στον κόσμο»


Δεν δίστασε ο Ροναλντίνιο να χαρακτηρίσει τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, κάποιον που ξεφεύγει από το συνηθισμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Μιλώντας στο «ESPN» ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο θεωρεί μεγάλη του τιμή που συνεργάστηκε με τον Αργεντινό στην Μπαρτσελόνα από το 2004 μέχρι το 2008. Μάλιστα, ο 32χρονος παίκτης δεν έχει ξεχάσει το ξεκίνημα του Μέσι και θυμάται ότι από τα πρώτα του βήματα έδειχνε που θα φτάσει.

«Το παιχνίδι που θυμάμαι περισσότερο από τον Λέο είναι το πρώτο, το πρώτο του γκολ, όπου μου είχε δώσει ασίστ και σκόραρα. Ήταν βασικός και είχε την ευκαιρία να ζήσει τη στιγμή. Μου δίνει μεγάλη χαρά που είναι ο καλύτερος στον κόσμο», ανέφερε ο Ρονάλντίνιο.

Το πρώτο γκολ του Αργεντινού ήταν σε ηλικία 18 ετών και ήταν την 1η Μαΐου 2005, για το 34ο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Αλμπαθέτε. Τότε είχε μπει για τρία λεπτά στον αγώνα, όπου αντικατέστησε τον Ετό.

«Η πρώτη φορά που τον είδα δεν ήταν σε δική μας προπόνηση, αλλά με την μικρή ομάδα του συλλόγου. Είχα διαπιστώσει από τότε ότι θα ανέβει στην πρώτη ομάδα. Από το ξεκίνημα ήταν φανερό ότι θα γίνει σπουδαίος», τόνισε ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε:

«Για εμένα υπάρχουν τρεις εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους και ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) γράφει ιστορία στην Ευρώπη. Ο καλύτερος στην Ευρώπη είναι ο Μέσι και στη Βραζιλία ο Νείμάρ».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου