Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το site για το τέλος του κόσμου

Η φρενίτιδα που επικρατεί με την προφητεία των Μάγια που θέλει τον κόσμο να φθάνει στο τέλος του στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, οδήγησε κάποιους στο να στήσουν ακόμη και ένα ολόκληρο site με αποκλειστικό θέμα ακριβώς αυτό: Το τέλος του κόσμου. 

Πρόκειται για το site december212012.com, το οποίο ουσιαστικά φιλοξενεί ειδήσεις που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την προφητεία των Μάγια. 

Αρθρα από όλον τον κόσμο που ασχολούνται με το τέλος του κόσμου που... πλησιάζει, λίστα διασήμων που πιστεύουν την προφητεία, αλλά και οδηγίες για το πώς θα επιβιώσουμε από τη συντέλεια του κόσμου. 

Πάντως, καθώς οι μέρες περνούν και πλησιάζουμε την 21η Δεκεμβρίου, επικρατεί κυριολεκτικά φρενίτιδα, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η προφητεία των Μάγια θα γίνει πραγματικότητα και ο κόσμος θα φθάσει στο τέλος του. 

Μάλιστα, πρόσφατα, η NASA, λόγω ακριβώς του πανικού που έχει κυριεύσει ειδικά τους νέους, αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας εφιστά την προσοχή της κοινωνίας λέγοντα ότι πολλοί που πιστεύουν ότι η προφητεία θα εκπληρωθεί, έχουν πέσει σε κατάθλιψη, ενώ σκέφτονται ακόμη και να αυτοκτονήσουν. 

Ακόμη και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να καθησυχάσει τους πολίτες της χώρας του που ενόψει του... τέλους του κόσμου τρέχουν να προμηθευτούν εφόδια. 

 
 

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου