Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ ΣΕ GAY ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ ΣΕ GAY ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΟ Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σίγουρα ένς από τους ταλαντούχους ηθοποιους της γενιάς του και σίγουρα είναι ένας σύγχρονος ζεν πρεμιέ.



Πριν 10 χρόνια περίπου, το 2003, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Οξυγόνο" μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη, τη Νένα Μεντή, τη Μαρία Καβογιάννη και άλλους. Την ταινία αυτή ανέλαβε αμερικάνικη εταιρία παραγωγής ώστε να την  προβάλει σις ΗΠΑ με τον τίτλο "Tha Blackmail Boy" ("Το αγόρι του εκβιασμού")
Η ιστορία παρουσιάζεται εντελώς διαφορετική. Μιλάει για ένα ερωτικό τρίγωνο τριών ανδρών με θύμα τον αντιδήμαρχο της πόλης (Ακύλας Παπαζήσης) να εκβιάζεται για τις προτιμήσεις του.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει σχολιάσει το γεγονός με την παρακάτω δήλωση:
«Στην ταινία αποφάσισε ο Αμερικανός διανομέας να δώσει το συγκεκριμένο προφίλ και να την προμοτάρει με αυτόν τον τρόπο. Δικαίωμά του, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι η ταινία και με το πώς τη δουλέψαμε εμείς στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που το “Οξυγόνο” είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει όσο λίγες, δεν με ενόχλησε το τι και το πώς της ξένης διανομής της, εφόσον εγώ ξέρω τι είδους ταινία πρόκειται και τη στηρίζω 100%».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ TRAILER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου