Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η μοναδική ελληνική συμμετοχή σε αγώνα snowboard cross στην Ιταλία ήταν του Καστοριανού Θάνου Βλάχου!!!

Ο Καστοριανός αθλητής Θάνος Βλάχος ήταν ο 


μοναδικός Έλληνας που συμμετείχε πρόσφατα σε πανευρωπαϊκό αγώνα snowboard cross στο scolaire της Ιταλίας.

Στους αγώνες συμμετείχαν σπουδαίοι και έμπειροι αθλητές από Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Βουλγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Αυστραλία και Ολλανδία.
Συνολικά στους αγώνες συμμετείχαν 68 αθλητές, ωστόσο όμως τερμάτισαν οι 56 απ’ αυτούς, ενώ ο μοναδικός Έλληνας και Καστοριανός αθλητής Θάνος Βλάχος κατετάγη στην 36η θέση.
Χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν ότι ο ανταγωνισμός ήταν πάρα πολύ μεγάλος με πολύ υψηλό επίπεδο και το θέαμα εντυπωσιακό και συνάμα συναρπαστικό, καθώς οι χρόνοι των αθλητών ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.
Σίγουρα η θέση που κατετάγη ο συμπολίτης μας είναι πολύ σημαντική αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι χρόνοι του απείχαν μόλις 4’’ από τον 1ο και 1’ από τον 25ο!!!, όπως επίσης ότι η πίστα του χιονοδρομικού στην Ιταλία ήταν εξαιρετική και ανάλογη δεν υπάρχει στην περιοχή μας και γενικά στην Ελλάδα. Όλοι οι ξένοι αθλητές είχαν μεγάλη εμπειρία καθώς προπονούνται σε τέτοιες πίστες, κάτι που δεν συμβαίνει με τους Έλληνες αθλητές και πόσο μάλλον με τον Καστοριανό Θάνο Βλάχο, ο οποίος παρά τις συνθήκες αυτές κατάφερε να πλασαριστεί σε μία καλή θέση.
Τέλος, συμπολίτης μας ευχαριστεί τον ΣΧΟ Καστοριάς και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (ΕΟΧ) για τη συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, ζητώντας παράλληλα και οικονομική ενίσχυση σε κάποια άλλη μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού, προκειμένου να συμμετέχει σε όλο το πρωτάθλημα στο αγώνισμα της χιονοσανίδας, αισιοδοξώντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες.
agones-snowbord-thanos-vlaxos2
agones-snowbord-thanos-vlaxos3
agones-snowbord-thanos-vlaxos4
agones-snowbord-thanos-vlaxos5
agones-snowbord-thanos-vlaxos6
sentra.com,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου