Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Διάσημοι που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως σ τ ρ ι π ε ρ ς!

Δε θα πιστεύετε πόσοι και ποιοι διάσημοι ήταν σ τ ρ ι π ε ρ ς πριν κάνουν καριέρα ως ηθοποιοί, τραγουδιστές κ.τ.λ....

Εντάξει, τα περισσότερα από τα νούμερα της Lady Gaga τη θέλουν να χοροπηδά τριγύρω φορώντας όχι κάτι περισσότερο από ένα μεταλλικό σουτιέν και PVC εσώρουχα και να σπαρταράει στη σκηνή ενώ εκτελεί ένα στριπτίζ μπροστά σε εκατομμύρια... ελάτε όμως, αυτές οι κινήσεις πρέπει να προέρχονται από κάπου!
Όχι από εκείνους που θα ντραπούν ποτέ, η Lady Gaga είναι πολύ ειλικρινής για το παρελθόν της, λέγοντας: «Το νούμερό μου ήταν πολύ άγριο. Φορούσα μαύρα δερμάτινα και χόρευα υπό τους ήχους των Black Sabbath, Guns N' Roses και Faith No More. Πολύ rock 'n' roll».


Θα το καταλάβεις πως είσαι μία επαγγελματίας στρίπερ όπως η Κάρμεν Ιλέκτρα όταν θα φτάσεις να κυκλοφορείς τη δική σου σειρά από στύλους για στρίπερ!


Εντάξει, δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά εδώ έχουμε την ιστορία μίας σ τ ρ ί π ερ που είναι πιθανόν πως θα εμπνεύσει άλλους χορευτές! Η Αν Νικόλ σε ηλικία 17 ετών ήταν μία έφηβη μητέρα, που χόρευε για να φροντίσει το μωρό της. Τι την έσωσε; Όταν κέρδισε μία οντισιόν του Playboy.

Λέγεται πως η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ξόδεψε όλα τα λεφτά που έβγαλε από τον «στύλο», σε εγχείριση για τη μύτη της, και μετά παράτησε το χορό για να επικεντρωθεί στην καριέρα του ηθοποιού. Πρέπει να την ήθελε πάρα πολύ αυτή την καινούργια μύτη!


Εντάξει, το έκανε μόνο μία φορά, αλλά σταθείτε, είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ! Θα πει: «Χόρεψα μία νύχτα σ' ένα μέρος, όπου υπήρχε ένα κλαμπ. Ζήτησαν έναν άντρα που θα είχε την καλωσύνη να κάνει ένα σ τ ρ ι π τ ίζ και το έκανα... Ήταν για δέκα λεπτά. Χρειαζόμουν χρήματα. Η μητέρα μου ήταν ανάμεσα στο κοινό. Ήταν τόσο περήφανη». Εντάξει, το τελευταίο μέρος είναι λίγο αηδιαστικό.


Πριν γίνει μία rock star, η Κόρτνεϊ υπήρξε μία αρκετά διεθνής στρίπερ. Συνήθιζε να χορεύει στην Ιαπωνία, στην Ταϊβάν και στην Αλάσκα.


Ο ζωηρός νεαρός Μπραντ Πιτ λέγεται πως συνήθιζε να γδύνεται στο κολέγιο και ήταν μέλος μίας ομάδας που λεγόταν Dancing Bares. Όταν ένα κορίτσι από τις γυναικείες αδελφότητες γίνονταν 21, την έβαζαν σε μία καρέκλα, εμφανίζονταν με γυμνά τα οπίσθια και με μαξιλαροθήκες στο κεφάλι, και έκαναν ένα χορογραφημένο χορό για εκείνη, όπως θα πει και ο ίδιος.


Πριν η γυναίκα πίσω από τα Juno και Young Adult γίνει μία επαγγελματίας σεναριογράφος, κρέμονταν ανάποδα σε στύλους και σέρνονταν κάτω σ' ένα s t r i p club στη Μινεάπολη, ονόματι Skyway Lounge. Η Ντιάμπλο Κόντι, πραγματικό όνομα Μπρουκ Μπούσεϊ, μέχρι που άφησε την καθημερινή της δουλειά για να αφοσιωθεί full time στο s t r i pping, επειδή το απολάμβανε τόσο πολύ.

Εάν έχετε δει το Magic Mike και εντυπωσιαστήκατε από τις κινήσεις του Τσάνινγκ Τάτουμ, ίσως να εκπλαγείτε όταν μάθετε πως ο γυμνασμένος ηθοποιός εξασκούνταν επάνω στο ίδιο συγκεκριμένο πράγμα από τότε που παράτησε το σχολείο! Τότε παλιά ο Τάτουμ ήταν γνωστός ως ο στρίπερ με το όνομα 'Chan Crawford' και συνήθιζε να τα βγάζει ΌΛΑ σ' ένα στριπτιζάδικο στη Φλόριντα, πριν τον εντοπίσει ένα πρακτορείο μοντέλων.


Ίσως η πιο διάσημη σ τ ρ ίπ ερ στον κόσμο. Αφήστε το στην Ντίτα Φον Τιζ να μετατρέψει το str ipping σε ένα κομψό νούμερο, μιας και χορεύει από την ηλικία των 18.

Πηγή:msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου