Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η Bugatti ετοιμάζει την απάντηση της!

Την άμεση απάντηση της στις Ferrari και McLaren ετοιμάζει η Bugatti, προκειμένου να πάρει τα σκήπτρα του πιο γρήγορου αυτοκινήτου παραγωγής. Οι δύο πρώτες, τον επόμενο μήνα θα παρουσιάσουν τα καινούρια μοντέλα τους - τις F150 και P1 - τα οποία όπως αναφέρουν και οι ίδιες θα ανταγωνιστούν για τον τίτλο του ταχύτερου.



Η Bugatti, όπως είναι φυσικό δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτό τον τίτλο και γι αυτό εξελίσσει αυτή την περίοδο την Super Veyron. Ένα μοναδικό super car, κατασκευασμένο κυρίως από ανθρακονήματα ώστε να έχει μειωμένο βάρος. Φυσικά, αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι τι θα κρύβεται κάτω από το γυάλινο πίσω τμήμα.  
Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η Bugatti θα τοποθετήσει ένα θηριώδη μοτέρ 9,6 λίτρων, με την απόδοση να αγγίζει το εξωπραγματικό νούμερο των 1.600 ίππων. Για να επιταχύνει από τα 0-100 θα χρειάζεται λιγότερο από 1,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 465 χλμ./ώρα.
Το νέο υπερ-αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη της χρονιάς και θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό μονάδων, με την τιμή του να ανέρχεται σε 2.5 εκατομμύρια ευρώ.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου