Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ετοιμαστείτε το 2015 για τα κορδόνια που θα δένονται μόνα τους… από τη Nike

diaforetiko.gr : nike air mag mcfly shoes 11 600x369 Ετοιμαστείτε το 2015 για τα κορδόνια που θα δένονται μόνα τους… από τη NikeΌταν η Nike κυκλοφόρησε τα Nike Air Mag το 2011, σε 1500 κομμάτια, τα έσοδα από τα οποία πήγαν στο ίδρυμα του Michael J Fox, αρκετοί από τους fans της ταινίας Back to the Future II προσπάθησαν να αγοράσουν ένα ζευγάρι. Το μοντέλο sneakers της Nike όμως, είχε μία βασική διαφορά από αυτό που φορούσε ο Michael J Fox στην ταινία: τα κορδόνια δεν έδεναν μόνα τους.



Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύμφωνα με δηλώσεις του designer της Nike, Tinker Hatfield καθώς το 2015, θα είναι η χρονιά της εταιρείας με τα κορδόνια που δένονται μόνα τους, ή αλλιώς,power laces. Να είναι άραγε κάπως έτσι; Όπως στην ταινία Back to the Future; (μη σοκαριστείτε από τις άσπρες πετσετέ κάλτσες, υπήρχαν κι αυτά στη δεκαετία του 70 και 80)
diaforetiko.gr : tumblr mful63CJFi1s1myw6o1 500 Ετοιμαστείτε το 2015 για τα κορδόνια που θα δένονται μόνα τους… από τη Nike
Δεν το ξέρουμε ακριβώς. Ούτε ξεκαθάρισε ο σχεδιαστής αν τα power laces θα εμφανιστούν στα Nike Air Mag ή κάποιο άλλο μοντέλο sneakers της εταιρείας. Όπως και να ‘χει όμως, η μία και μοναδική φαντασίωση μετά την De Lorean που έκανε ταξίδια στο χρόνο, από τις ταινίες Back to the Future, γίνεται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου