Απλό αλλά τόσο μα τόσο νόστιμο.
Related Articles on Queen.gr
Είναι τρομερό πώς ο συνδυασμός μερικών από τα πιο συνηθισμένα υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα μας μπορούν να δημιουργήσουν ένα πιάτο ικανό να σταθεί μόνο του σε εστιατόριο χρυσού σκούφου. Και όλα αυτά μέσα σε 3 βήματα!
Υλικά1/4 κούπας ξίδι μηλίτη3κ.σ. μουστάρδα πικάντικη3 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και λιωμένεςχυμός από 1 limeχυμός από 1/2 lime1/2 κούπα καστανή ζάχαρη1 1/2 κ.γ. αλάτιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι6κ.σ. ελαιόλαδο6 μισά στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα και κόκαλα
Εκτέλεση1. Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ αναμείξτε το ξίδι, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το lime, το λεμόνι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και χτυπήστε τα όλα μαζί καλά με σύρμα.2. Βάλτε το κοτόπουλο στο μείγμα, καλύψτε το μπολ με μεμβράνη και αφήστε το να μαριναριστεί όλο το βράδυ.3. Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ σε δυνατή φωτιά. Λαδώστε ελαφρά τη σχάρα. Βάλτε το κοτόπουλο στη σχάρα και ψήστε το 6-8 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να τρέξουν όλοι οι χυμοί του. Σερβίρεται ιδανικά με πράσινη σαλάτα με σος honey-mustard.
το ότι έχουν όλοι σπίτι τους ξύδι μηλίτη και lime με προσπερνά !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή