Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, σου αλλάζει τη ζωή! [video]

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, σου αλλάζει τη ζωή! [video] Η Ελλάδα της κρίσης δεν είναι ένα απέραντο χάος όπως προσπαθούν κάποιοι να προβάλουν προς τα έξω αποθαρρύνοντας τους ξένους να έρθουν στη χώρα μας και ένα βίντεο προσπαθεί να δείξει της ομορφιές της και πως μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.
Ο τίτλος του βίντεο είναι «ΔΙΑΦΟΡΑ -Οταν ένα ταξίδι σου αλλάζει τη ζωή» και το έφτιαξε ένας Ισπανός με αφορμή μια πανεπιστημιακή εργασία με θεμα «προβληματική πόλη». Η μίνι - ταινία είναι γυρισμένη στον Πύργο Ηλείας και παρουσιάστηκε στην πόλη στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Νέους που διεξάγεται στον Πύργο κάθε Δεκέμβρη.


«Το φιλμ δείχνει ότι η εικόνα της Ελλάδας που έχουν πολλοί άνθρωποι είναι διαφορετική από την πραγματικότητα. Θέλουμε όλοι να πάνε στην Ελλάδα και να επισκεφθούν τα καταπληκτικά μέρη της», τόνισε χαρακτηρισικά ένας από τους δημιουργούς του βίντεο.
Ο καθηγητής δημοσιογραφίας του Ραμόν του αναθέτει το πρότζεκτ να επισκεφθεί μια προβληματική χώρα και να καταγράψει την εμπειρία του:  «Ιράν; Ιράκ; Συρία;» ρωτά ο Ραμόν  για να λάβει την εξής απάντηση: «Χειρότερα, Γκρέσια!»

athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου