Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

33 αλήθειες γαι το Sex που δεν γνωρίζετε!!!

33 αλήθειες γαι το Sex που δεν γνωρίζετε!!!1. Το μέγεθος του
πέους δεν παίζει ρόλο...



Αυτή την αλήθεια τη γνωρίζεις ήδη. Αυτό που ίσως αγνοείς είναι ότι το πάχος του παίζει. Σε αυτό τουλάχιστον συγκλίνουν τα συμπεράσματα διαφόρων μελετών, που φανερώνουν το ενδιαφέρον σου για την εμφάνιση του πέους, αλλά όχι για το πλάτος του.



2. Ακόμη και αν οι φίλες σου ορκίζονται ότι δεν προσφέρουν self-service ικανοποίηση, μην τις πιστεύεις. Σε έρευνα που διενήργησε η American Association of Retired Person (ΑΑRP) το 2004, το 50% των γυναικών 45-49 ετών δεν έκρυψαν την αδυναμία τους στο solo παιχνίδι. Αρκετές μάλιστα εκμυστηρεύτηκαν στους ερευνητές ότι δεν χρησιμοποιούσαν μόνο τα χέρια τους. Περισσότερες από τις μισές συμμετέχουσες σε έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα το 2009, απάντησαν «ναι» σε ερώτηση που αφορούσε στη χρήση δονητή, ενώ μία στις πέντε τον είχε χρησιμοποιήσει τον περασμένο μήνα.



3. Οι αγκαλιές μετά το σεξ δεν αρέσουν μόνο σε σένα, αρέσουν και σε εκείνον. Ο λόγος δεν είναι η εξάντλησή του, αλλά η επήρεια της οκυτοκίνης. Η γνωστή και ως ορμόνη της αγκαλιάς (μεταξύ άλλων ευθύνεται για τον ισχυρό δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος) κατακλύζει το σώμα και των δυο σας μετά το σεξ. Συνέπεια αυτού είναι -σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης (2008)- να νιώθει εντονότερη την ανάγκη της τρυφερότητας και την επιθυμία να σε εμπιστευτεί. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν για να καλύψεις τυχόν κενά.



4. Διαβάζοντας το χέρι του, μπορείς να υπολογίσεις το... μέγεθός του. Όπως προκύπτει από μελέτη του Παν/μίου του Λίβερπουλ, όσο μακρύτερος είναι ο παράμεσός του τόσο μεγαλύτερο είναι και το «όπλο» του. Και τα δύο αυτά άκρα του διαμορφώνονται βάσει των επιπέδων τεστοστερόνης που δέχεται όσο βρίσκεται στην κοιλιά της μητέρας του. Αν λοιπόν ο παράμεσός του έχει το ίδιο μέγεθος με το μέσο του ή είναι μικρότερος από αυτόν, τα επίπεδα της τεστοστερόνης δεν είναι για ρεκόρ Guinness. Αν όμως τον ξεπερνάει κατά πολύ, ετοιμάσου για την κορύφωση.



5. Η ποικιλία στο σεξ είναι σαν τα μπαχαρικά στο φαγητό. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν ξέρεις τι χάνεις. Προσθέτοντας άλλο κάθε φορά, έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις την τέλεια γεύση. Ξεκίνα προθέρμανση κάνοντας στάσεις σε διαφορετικά δωμάτια και έπειτα συναγωνίσου τον στην κατηγορία «φαντασιώσεις».



6. Το μέγεθος παίζει ρόλο για εκείνον. Από έρευνα που διενεργήθηκε σε 50.000 ετεροφυλόφιλους άντρες και γυναίκες φαίνεται ότι ενώ οι περισσότερες γυναίκες (85%) δήλωναν ικανοποιημένες από το πέος του συντρόφου τους, εκείνοι το έβρισκαν μικρό σε ποσοστό 45%. Να του υπενθυμίζεις, λοιπόν, συχνά ότι είσαι ευχαριστημένη από τα προσόντα του.



7. Αν θέλει να κάνετε σεξ, η... τριχοφυΐα σου δε θα τον εμποδίσει. Δεν χρειάζεται να του εξηγείς πόσο πηγμένη ήταν η αισθητικός σου και τι κακό κάνει το ξύρισμα στο δέρμα σου.



8. Τα πορνό σε ερεθίζουν όσο και εκείνον. Η άποψη ότι τα επίπεδα υγρασίας σου χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εκτοξευθούν στα ύψη είναι μύθος. Απόδειξη; Το συμπέρασμα ερευνητών του McGill University στο Μόντρεαλ, που επιστρατεύοντας ειδική τεχνολογία (2008), διαπίστωσαν ότι ο χρόνος που χρειάζονται οι άντρες για να ερεθιστούν βλέποντας πορνό είναι 664,6 δευτερόλεπτα (11 λεπτά), ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για τις γυναίκες είναι 743 δευτερόλεπτα (12 λεπτά).



9. Καλύτερα να κάνεις αααχ, παρά οοομ! Νομίζεις ότι η γιόγκα σε ηρεμεί περισσότερο από το σεξ; Για θυμήσου πώς νιώθεις μετά τον οργασμό. Το μυαλό σου αδειάζει από σκέψεις και δεν σε απασχολούν πλέον ούτε η δουλειά ούτε τα οικονομικά σου προβλήματα. Αυτό το ευχάριστο... απόλυτο κενό σου επιβεβαιώνουν Ολλανδοί ερευνητές, που, «σκανάροντας» τον εγκέφαλό σου, μελέτησαν τις αντιδράσεις του στη διάρκεια του οργασμού. Το συμπέρασμα είναι ότι συναισθήματα όπως άγχος, φόβος και αγωνία σού είναι άγνωστες λέξεις, καθώς οδεύεις προς την κορύφωση.



10. Ξέχνα τις προσποιήσεις! Όταν προσποιείσαι τον οργασμό, η μοναδική χαμένη είσαι εσύ. Καλύτερα να εκμεταλλευτείς την ενέργειά σου για να του δείξεις πώς σου αρέσει να το κάνετε.



11. Οι φαντασιώσεις κάνουν θαύματα. Αντί να πρωταγωνιστεί η ρουτίνα στο κρεβάτι σου, προσκάλεσε τον Johnny Depp, τον Brad Pitt, τον George Clooney και όποιον άλλο θες. Μόλις αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και μπεις στο ρόλο της συμπρωταγωνίστριας, το σεξ θα είναι καλύτερο από ποτέ. Από δημοσκόπηση του αμερικανικού ABC News προκύπτει ότι περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (άντρες και γυναίκες) χρησιμοποιούν τις φαντασιώσεις τους για να αναβαθμίσουν το σεξ. Τα αγαπημένα τους σενάρια περιέχουν απρόσμενο ή ομαδικό σεξ και σεξ στο γραφείο.



12. You can leave your... socks on! Αλλαξε το γνωστό ύμνο του στριπτίζ και κάνε σεξ φορώντας μόνο τις κάλτσες σου. Όχι, δεν έχει να κάνει με κάποιο φετίχ του, αλλά με το εντυπωσιακό συμπέρασμα ολλανδικής έρευνας, που επισημαίνει ότι τα κρύα πόδια δυσκολεύουν τον οργασμό και των δυο σας. Σε ζευγάρια που με γυμνά πόδια άγγιζαν την κορύφωση σε ποσοστό 50%, οι κάλτσες το εκτόξευαν στο θεαματικό 80%.



13. Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία. Φέρνει όμως τον οργασμό. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Newcastle (2009), οι γυναίκες που είχαν πλούσιους άντρες έφταναν σε οργασμό συχνότερα από τις υπόλοιπες.



14. Η τριβή υπερνικά την επαφή. Μη νομίζεις ότι είσαι η μόνη που, αν μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στα προκαταρκτικά και στην κυρίως πράξη, θα διάλεγε το πρώτο. Απλώς ανήκεις κι εσύ στο 1/3 των γυναικών που απολαμβάνουν την τριβή της κλειτορίδας τους.



15. Μην πιστεύεις όσα ακούς. Όταν το μέγεθος και η συχνότητα των επαφών γίνεται θέμα γυναικείων συζητήσεων, συνήθως οι φίλες σου λένε ψέματα.



16. Τα οne-night stands δεν είναι για όλους. Μπορεί το περιστασιακό σεξ να είναι αναζωογονητικό, αλλά αν δεν είσαι αποφασισμένη, το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις. Αυτό προκύπτει από μελέτη του Πανεπιστημίου του Ντίρχαμ (Durham, 2008), όπου φαίνεται ότι μόνο το 54% των γυναικών που είχαν δοκιμάσει one-night stand, έμειναν με (πολύ) θετικές εντυπώσεις. Μάντεψε πώς το βρήκαν οι παρτενέρ τους! Σε ποσοστό 85% το χαρακτήρισαν απλά εκπληκτικό.



17. Μπροστά στον ιδρώτα του, τύφλα να έχουν τα στρείδια, το μέλι και τα καρύδια! Αν έχεις πιάσει τον εαυτό σου, να απολαμβάνει τη μυρωδιά των T-shirts του μετά το γυμναστήριο, δεν είσαι... ανώμαλη. Από μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ (Berkeley) αποδεικνύεται ότι ο ανδρικός ιδρώτας διεγείρει τις γυναίκες, αυξάνοντας μεταξύ άλλων τον καρδιακό παλμό, την πίεση του αίματος και την αναπνοή τους, δημιουργώντας μια γενικότερη ευδιαθεσία.



18. Τα δυο κιλά που έβαλες τελευταία, τα βλέπεις μόνο εσύ. Δεν είναι ανάγκη να του πεις ότι ξεκουμπώνεις το τζιν σου μετά από κάθε γεύμα, εκτός και αν υπαινίσσεσαι ότι βιάζεσαι να πάτε σπίτι για να πάρετε το επιδόρπιο... στο κρεβάτι.



19. Η ειλικρίνεια σκοτώνει τις σχέσεις. Μπορεί να σου περνάει από το μυαλό η σκέψη να τον απατήσεις και ίσως να το έχεις κάνει στο παρελθόν. Αν όμως θέλεις να είσαι μαζί του, μη διανοηθείς να του το πεις, για να εξιλεωθείς. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να χάσεις την εμπιστοσύνη του και να διαλύσεις την αυτοπεποίθησή του. Για να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, θα πρέπει να «ράψεις» το στόμα σου και να συμβιώσεις με τις τύψεις.



20. Αν σας χωρίζει η απόσταση, το τηλέφωνο καλύπτει τέλεια το κενό. Εκμεταλλεύσου αυτή την πληροφορία και ανάτρεψε το συμπέρασμα έρευνας της AARP (2004), που δείχνει ότι μόνο το 17% των αντρών και το 18% των γυναικών, 45-49 ετών, έχουν δοκιμάσει το τηλεφωνικό σεξ.



21. Οι κυρίες προηγούνται. Και αφού προηγηθούν, κάνουν τα πάντα για να το ανταποδώσουν. Έτσι, στο τέλος, βγαίνετε και οι δυο κερδισμένοι. Δείξ' του το και -να ξέρεις- δεν θα το ξεχάσει ποτέ.



22. Η εμμηνόπαυση δεν είναι δική σου αποκλειστικότητα. Κάθε χρόνο που περνάει μετά τα 40, το επίπεδο της τεστοστερόνης του μειώνεται κατά 1%, σημειώνοντας βουτιά στο διάστημα από 45 ως 50. Γι’ αυτό, αν διαπιστώσεις ότι αργεί να ανταποκριθεί στα χάδια σου, μην τον παρεξηγήσεις. Δώσ' του το χρόνο του και θα σ' το ανταποδώσει.



23. Κανείς δεν το κάνει καλύτερα από σένα. Μπορεί να σε βολεύει να αράζεις και να αφήνεις τον άλλο να αγωνίζεται για τον οργασμό σου, αλλά αν βάλεις και εσύ... το χεράκι σου, θα γίνουν όλα πιο γρήγορα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όταν αυνανίζεσαι, 4 λεπτά σού είναι αρκετά για να τελειώσεις, ενώ όταν κάνεις σεξ, χρειάζεσαι -μαζί με τα προκαταρκτικά- τουλάχιστον 20 λεπτά. Για ακόμη καλύτερες επιδόσεις, ζήτα τη βοήθεια του κοινού... δονητή.



24. Υπάρχει ρομαντισμός μακράς διάρκειας... και φαίνεται από νέες έρευνες που βάζουν στο μικροσκόπιο τις μακροχρόνιες σχέσεις, εντοπίζοντας τη σεξουαλική χημεία, την ένταση και το δέσιμο των ζευγαριών. Αν δεν υπάρχει το πάθος των περιστασιακών σχέσεων, δεν είναι κακό σημάδι, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας (2009). Αντιθέτως μάλιστα, αυτό δείχνει ότι

απουσιάζει από τη σχέση το άγχος και η ανασφάλεια.



25. Αν δεν θες να το κάνεις, πες το. Μεγαλώνοντας μαθαίνεις να υπερασπίζεσαι τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Το μυστικό είναι να λες με τον κατάλληλο τρόπο αυτό που θες. Αν έχεις πονοκέφαλο ή προτιμάς να δεις την αγαπημένη σειρά σου στην τηλεόραση, αντί να κάνεις σεξ, πες του το και θα καταλάβει. Εκτός βέβαια και αν ο πονοκέφαλος ή η αγαπημένη σου σειρά είναι καθημερινή δικαιολογία.



26. Στο σεξ όλα επιτρέπονται. Και όταν λέμε όλα, κυριολεκτούμε! Πράγματα που παλιότερα θεωρούσες πολύ kinky και πρωτοποριακά για τα γούστα σου, τώρα μπορεί να σε εξιτάρουν. Συμφιλιώσου με αυτή την ιδέα και γίνε επιτέλους πρωταγωνίστρια σε ένα home-made πορνό (έστω και soft) ή σε ό,τι άλλο έχεις φαντασιωθεί μαζί του. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, αν για σένα είναι μια φορά ερεθιστικό, για εκείνον θα είναι δέκα.



27. Δεν φταις εσύ. Οι ορμόνες σου τα φταίνε όλα. Ποια είναι τα σημάδια της εμμηνόπαυσης στη σεξουαλική ζωή σου; Η περίοδός σου αργεί να έρθει, αλλά όταν σε επισκέπτεται, δε λέει να φύγει. Η ξηρασία σου είναι τόσο έντονη, που ετοιμάζεσαι να βγεις για λιτανεία, ενώ η όρεξη για σεξ σε εγκαταλείπει σταδιακά. Όσο για τη διάθεσή σου, ακόμη και εσύ τρομάζεις από τα σκαμπανεβάσματά της.



28. Εξασκήσου να τον παίζεις στα δάχτυλα. Την επόμενη φορά που θα γονατίσεις για να τον ευχαριστήσεις, πέσε πιο χαμηλά από ποτέ. Αν δεν το έχεις ανακαλύψει μέχρι τώρα, τα δάκτυλα των ποδιών και η περιοχή πίσω από τα γόνατά του συμπεριλαμβάνονται στις ερωτογενείς ζώνες του. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για σένα.



29. Βγες νικήτρια με διαφορά στήθους. Όσο όμορφα και αν βρίσκει τα μάτια ή το χαμόγελό σου, να είσαι σίγουρη ότι αυτό που μαγνητίζει πάντα το βλέμμα του είναι το στήθος σου. Σταμάτα λοιπόν να κουμπώνεις το πουκάμισό σου μέχρι το λαιμό και επίτρεψέ του να ρίχνει κλεφτές ματιές στο περιεχόμενο.



30. Καλύτερα να μασάς... Μπορεί στην ηλικία των 20 να σου άρεσε να μοιράζεσαι με τις φίλες, τις συναδέλφους, την αδερφή σου, ακόμη και με τη γειτόνισσα τις πικάντικες λεπτομέρειες της σεξουαλικής ζωής σου, όμως μεγαλώνοντας, καλό είναι να κόψεις τη συνήθεια αυτή. Γιατί και η φαντασία έχει τα όριά της. Πόσο μπορεί να τους αρέσει πια η εικόνα σου σε ρόλο γυμνής... αμαζόνας;



31. Λιγότερο σεξ σημαίνει περισσότερη δουλειά. Ενδεχομένως, αυτή την διαπίστωση να την έχεις κάνει και η ίδια. Πάντως, προκύπτει και από έρευνα του University of Gottingen στη Γερμανία, όπου συμμετείχαν 32.000 άντρες και γυναίκες. Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι στις περιόδους που απείχαν από το σεξ, το έριχναν στη δουλειά.



32. Μίλα του βρώμικα. Τα περισσότερα ζευγάρια θεωρούν τα πρόστυχα λόγια ερεθιστικά. Το πόσο πρόστυχα θα είναι, θα το βρείτε. Αρκεί να διαχωρίσετε το βρώμικο από το αηδιαστικό!



33. Ο γάμος ανασταίνει το σεξ. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, είναι γεγονός ότι οι παντρεμένοι το κάνουν πιο συχνά από ό,τι οι singles. Σύμφωνα με έρευνα του National Opinion Research Center του Πανεπιστημίου του Σικάγο (2002) οι παντρεμένοι κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 69 φορές το χρόνο, ενώ οι ελεύθεροι το κάνουν μόλις 60 φορές.

/to-potistiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου