Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αλόνσο: Red Bull και Χάμιλτον οι αντίπαλοι

Ο Φερνάντο Αλόνσο πιστεύει ότι οι κύριοι ανταγωνιστές του για τον φετινό τίτλο είναι οι δύο οδηγοί της Red Bull, Μαρκ Ουέμπερ και Σεμπάστιαν Φέτελ, και ο Λιούις Χάμιλτον της McLaren.

"Ο Χάμιλτον και οι δύο Red Bull", απάντησε ο ισπανός οδηγός της Ferrari σε σχετική ερώτηση των ρεπότερ στο Χόκενχαϊμ.
"Δεν έχει αλλάξει πολύ η εικόνα. Η Lotus είναι δυνατή και έχει κάνει καλές κούρσες όταν είναι γρήγορη, αλλά πάντα χάνουν ορισμένους βαθμούς την Κυριακή.
"Ο Ρόσμπεργκ ξεκίνησε δυνατά και νομίζω ότι μπορεί να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα, όμως έχει πέσει λίγο τελευταία.
"Οπότε αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι αντίπαλοι που φοβάμαι περισσότερο είναι ο Χάμιλτον και οι οδηγοί της Red Bull. Πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις επόμενες κούρσες και αν κάποιος άλλος μπει σε αυτό το γκρουπ".
Ο Αλόνσο προηγείται στο πρωτάθλημα με διαφορά 13 βαθμών από τον Ουέμπερ, με τον Φέτελ να είναι 29 πίσω και τον Χάμιλτον άλλους οκτώ.
Παρά τη σημαντική βελτίωση του μονοθεσίου της Ferrari έπειτα από το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, ο ισπανός εξακολουθεί να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στη Red Bull σε καθαρή απόδοση - όμως σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, πιστεύει ότι η διαφορά μπορεί να καλυφθεί.
"Εχουν ένα μικρό πλεονέκτημα τώρα, αλλά μπορούμε να τους πιάσουμε, σε αντίθεση με πέρυσι που έμοιαζαν να τρέχουν σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.
"Φέτος έχουμε την αίσθηση ότι αν καταφέρουμε να βρούμε μια βελτίωση για το μονοθέσιο, μπορούμε να ταιριάξουμε την απόδοσή τους. Δεν είμαι σίγουρος για τις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά είμαι σίγουρος για μέσα στην κούρσα".
sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου