Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στη Λεβερκούζεν ο Σταφυλίδης, αλλά δανεικός στον ΠΑΟΚ

Αποδείχθηκε ότι, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Από αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό το ζωηρό ενδιαφέρον της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Κώστα Σταφυλίδη.
Στον ΠΑΟΚ απέφευγαν την παραμικρή τοποθέτηση και όπως αποδείχθηκε, βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις για τους Γερμανούς για την πώληση του 19χρονου αθλητή. Κι αυτή ολοκληρώθηκε, καθώς η συμφωνία είναι δεδομένη.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε περιθώριο αντίδρασης από τη στιγμή που η Λεβερκούζεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και μετά τη συμφωνία της με τον ίδιο τον αθλητή.
Ο Σταφυλίδης συμφώνησε για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, δίχως μάλιστα να συμπεριλαμβάνονται τα πριμ. Δεδομένης λοιπόν της συμφωνίας του παίκτη με την Λεβερκούζεν, αλλά και της καταβολής της ρήτρας του συμβολαίου του αθλητή, στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.

Δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη ώστε να είναι ευχαριστημένος και ο ΠΑΟΚ, η πλευρά των ανθρώπων του Δικεφάλου έθεσε και επιπλέον όρους, μέρος των οποίων έγιναν αποδεκτοί. Για την ακρίβεια, η Λεβερκούζεν δέχθηκε να παραχωρήσει έναν χρόνο δανεικό τον παίκτη στον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ δεν καταβάλλει στον παίκτη το ποσό των 60.000 ευρώ, αφού τη πληρωμή του υπόλοιπου μέρους θα την αναλάβει η Λεβερκούζεν. Συν τοις άλλοις, ο ΠΑΟΚ έχει ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Σταφυλίδης αναχώρησε από την Ολλανδία με προορισμό το Λεβερκούζεν, ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και φυσικά να παρουσιαστεί από τη γερμανική ομάδα.
sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου