Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

5 σταρ που έφτασαν στα άκρα με εξοντωτική δίαιτα

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι αυτό της Αnne Hathaway..



Δύο ρόλοι: αυτός της Catwoman στην επερχόμενη ταινία "The Dark Knight Rises" και οεκείνος της πόρνης στους "Άθλιους" ανάγκασαν την 29χρονη ηθοποιό Αν Χάθαγουέι να τρέφεται με μόλις 500 θερμίδες καθημερινά.

H ίδια η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται πως αυτή η εξανλτητική αποτοξινωτική δίαιτα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα που έχει πετύχει ενώ τονίζει στο περιοδικό "Allure" πως πιο κουραστική είναι η διαδικασία της γυμναστικής, αφού εδώ και 10 μήνες το γυμναστήριο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της. Στο ημερήσιο πρόγραμμα της vegeterian Αν, θέση έχουν μόνο τα λαχανικά και το χούμους από ρεβύθια.



Η Natalie Portman
Ο ρόλος της στην ταινία "Black Swan" την ανάγκασε να ασκηθεί όπως ποτέ πριν. 8 με δέκα ώρες crossfit και μπαλέτο έκανε η Νάταλι και οι θερμίδες που λάμβανες ήταν ελάχιστες. Μόνο φρούτα, χυμούς και βιταμίνες περιείχε το πρόγραμμα διατροφής της και μέχρι και ο σκηνοθέτης της ταινίας και αργότερα αγαπημένος της, είδε τη διαφορά στο σώμα της.

Ο Darren Aronofsky φρόντιζε μάλιστα να φτάνει στην Νάταλι κάποιο σνακ στα διαλείμματα της ταινίας. Η Πόρτμαν σταμάτησε να γυμνάζεται τόσο εντατικά και ξεκίνησε διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες για να πάρει πίσω κάποια από τα 12 κιλά που έχασε.



Η Mila Kunis
Μπορεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον "Μαύρο Κύκνο" να τον κέρδισε η Πόρτμαν, όμως και η Μίλα Κούνις είδε το σώμα της να αλλάζει. Για τουλάχιστον πέντε μήνες και για να υποδυθεί την μπαλαρίνα φίλη της Πόρτμαν, η Κούνις γυμναζόταν επτά ημέρες την εβδομάδα, κάνοντας μπαλέτο, πιλάτες και καρδιαγγειακή προπόνηση για τουλάχιστον 4 ώρς καθημερινά.

Σε συνδιασμό με την πολύωρη γυμναστική, η Κούνις ακολουθούσε και αυστηρή δίαιτα που δεν της επέτρεπε ούτε μια ατασθαλεία μέσα στην εβδομάδα. Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ τον εαυτό της τόσο αδύνατο, αφού είχε αποστεωθεί και δεν είχε πια καμπύλες.




Η Gwyneth Paltrow
Είναι γνωστή για τις τριήμερες δίαιτες αποτοξίνωσης που ακολουθεί κατά καιρούς. Αυτή τη φορά και για το ρόλο της κάντρι τραγουδίστριας στην ταινία "Country Strong", η Πάλτροου βρέθηκε αναγκασμένη να πάρει 9 κιλά πολύ γρήγορα. Για το λόγο αυτό σταμάτησε να γυμνάζεται 6 φορές της εβδομάδα επί δύο ώρες όπως συνήθιζε και βρέθηκε να τρώει τηγανιτό κοτόπουλο και πουρέ.

Φυσικά, μετά το τελος των γυρισμάτων, η Γκουίνεθ ξεκίνησε και πάλι εντατική δίαιτα και γυμναστική για να χάσει τα 9 κιλά που έβαλε με τον συγκεκριμένο ρόλο.



Η Amanda Seyfried

Για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία "Chloe", η Αμάντα βρέθηκε να ακουθεί την Ωμή δίαιτα, στην οποία όλες σχεδόν οι τροφές που καταναλώνεις δεν είναι μαγειρεμένες. Η ίδια η νεαρή ηθοποιός περιγράφει την εμπειρία αυτή ως ιδιαίτερα δύσκολη και εξαντλητική αφού σε μια ημέρα έπρεπε να καταναλώσει μόνο σπανάκι και μερικούς ξηρούς καρπούς.

Φυσικά, η Αμάντα παραδέχεται πως για την υποκριτική μπορεί να αντέξει πολλά, αφού συτή είναι η δουλειά της!
kamikazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου