Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πέταξε για Ολλανδία ο Ολυμπιακός

Με προορισμό το Ερμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/7) ο Ολυμπιακός.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε τελικά να μην "κόψει" κανέναν παίκτη και να συνεχίσει τις δοκιμές και επί ολλανδικού εδάφους. Ετσι, η αποστολή αποτελείται από 28 παίκτες, με τον Νταβίντ Φουστέρ να είναι ο μόνος που έμεινε στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους.
Ο Ολυμπιακός θα μείνει στην Ολλανδία έως τις 5 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει ένα φιλικό με τη Βίλεμ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου (19:00GR).
Σε αυτό το φιλικό, αλλά και στις προπονήσεις, ο Ζαρντίμ θα έχει στη διάθεσή του και τους Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Γκρέκο, οι οποίοι δεν πρόλαβαν τα φιλικά στην Πορτογαλία.
Αναλυτικά οι 28 παίκτες που πήρε στην Ολλανδία ο Λεονάρντο Ζαρντίμ: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.
sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου