Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Είχε προειδοποιήσει ο μακελάρης, αλλά...

Μία ακόμα ενοχλητική πληροφορία, 
ότι ο μακελάρης του Κολοράντο είχε στείλει ταχυδρομικά σε έναν ψυχίατρο του Πανεπιστημίου του Κολοράντο ένα τετράδιο “γεμάτο λεπτομέρειες για το πως θα σκοτώσει ανθρώπους”,


 αλλά το δέμα καθόταν κλειστό στο.... γραμματοκιβώτιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη. Το τετράδιο ανακαλύφθηκε την Δευτέρα αφού ο ψυχίατρος έλαβε ένα δέμα που φοβόταν πως είναι από τον Χολμς και η αστυνομία έψαξε το γραμματοκιβώτιο για ύποπτα πακέτα, σύμφωνα με πληροφορίες από το FoxNews.com.

“Περιείχε ζωγραφιές του τι σκόπευε να κάνει – ζωγραφιές και απεικονίσεις του μακελειού”, αναφέρει ανώνυμη πηγή της αστυνομίας.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο το πόσο καιρό το δέμα ήταν στο γραμματοκιβώτιο ή το γιατί δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του πριν το συμβάν της Παρασκευής.

Εξάλλου, ο Χολμς, που κατηγορείται για τη δολοφονία 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό 58 σε κινηματογράφο στην πόλη Αουρόρα, έξω από το Ντένβερ και κρατείται σε απομόνωση στο Κέντρο Κράτησης της κομητείας Αραπάχο, θέλει να μάθει πως τελείωσε η ταινία, αναφέρει ο έκπληκτος υπάλληλος των φυλακών.

Ο 24χρονος Τζέιμς Χολμς “φαινόταν ότι προσπαθούσε να φανεί ειλικρινά περίεργος”, σχολιάζει κάποιος που βρέθηκε μπροστά στο σκηνικό στις φυλακές. «Σα να μην είχε ιδέα γιατί ήταν λάθος αυτό που έλεγε. Ήταν άρρωστο… Νομίζω ότι προσπαθεί πολύ να φανεί τρελός”.

Με μάτια που γυάλιζαν και επίπεδη φωνή, ο Χολμς επέμενε να ρωτάει τον υπάλληλο των φυλακών “Είδες την ταινία;” και μετά “Πως τελειώνει;” Επαναλάμβανε την ερώτηση όσο ο υπάλληλος δεν του απαντούσε.

“Αν είχε ρωτήσει εμένα θα μου ήταν πολύ δύσκολο να αποφύγω να τον χτυπήσω”, σχολιάζει ο ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας.

trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου