Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Οι κόρες των διάσημων stars που είναι ίδιες… η μαμά τους!

Οι θυγατέρες τους είναι una fatsa με τις διάσημες μαμάδες τους, και πολλές φορές, η ομοιότητα ανάμεσα τους είναι… σοκαριστική!

Ξεκινάμε με την περίπτωση της Kaia, της 10χρονης κόρης της Cindy Crawford, η οποία είναι αυτό που λέμε, ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Εκτός του ότι οι δυο τους είναι ίδιες, η Kaia ακολουθεί και την καριέρα της μαμάς της!



Ίδιες με τη μαμά τους όμως, είναι και οι δυο έφηβες κόρες της Kris Jenner. Μπορεί να μην μοιάζει πολύ με την κόρη της Kim Kardashian, αλλά είναι φτυστή με τις δυο άλλες θυγατέρες της. Την


Bruce και τηνKendall

Δείτε εδώ την έφηβη κόρη της Heather Locklear, που είναι όμοια η μαμά της στα νιάτα της. Τίποτα δεν έχει πάρει από το μπαμπά της, Richie Sambora.



Απίστευτη όμως, είναι και η ομοιότητα της Jerry Hall, με την κόρη της Georgia May, την οποία απέκτησε με τον Mick Jagger. Η μικρή,



Φτυστή με τη μαμά της όμως, είναι και η 16χρονη κόρη της Kim Basinger. H Ireland, δεν έχει πάρει τίποτα από τον μπαμπά της, Alec Baldwin.



Κλώνος της Risa Marie Presley, είναι η εγγονή του Elvis, Riley, που φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τα γονίδια του παππού της, μιας και είναι πολύ όμορφη!



Και η Madonna όμως μοιάζει με την κόρη της Λούρδη, με τη διαφορά πως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μαμά ντύνεται όπως η κόρη!
 


Εύκολα μπερδεύεται κανείς όμως, βλέποντας και την κόρη της Melanie Griffith, Dakota, την οποία απέκτησε με τον Don Johnson. Πριν τις πολλαπλές πλαστικές της Griffith βέβαια, γιατί μετά…



Για το τέλος, σας αφήσαμε την εκπληκτική ομοιότητα της Vanessa Paradis, με την 13χρονη κόρη της Lily Rose, την οποία απέκτησε με τον Johnny Depp. Στο κουκλίστικο πρόσωπο της, πουθενά


«φαίνεται» ο μπαμπάς
Πηγή:Star.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου