Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κόλαση το πάρτυ της 16χρονης

Η αστυνομία του Χάρεν στη βόρεια Ολλανδία που είχε ήδη 2 μέρες πριν τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής, αναγκάστηκε τελικά να επέμβει στο... πάρτυ γενεθλίων της 16χρονης που έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.



Υπενθυμίζουμε πως η νεαρή κοπέλα είχε αναρτήσει την πρόσκληση για το περιβόητο πάρτυ στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. "Χιλιάδες άνθρωποι απάντησαν μέσα στις επόμενες μέρες ότι θα συμμετάσχουν στη βραδιά", είπε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Μέλανι Ζουάμα. Επειδή το κορίτσι ξέχασε να διευκρινίσει ότι ήταν μια..."κλειστή" πρόσκληση.
Πολλοί χρήστες του Ίντερνετ μάλιστα έφτιαξαν μπλογκ αφιερωμένα στο πάρτυ, που ονόμαζαν "Project X Haren", παραπέμποντας στην αμερικανική ταινία Project X που αφηγείται το πάρτυ που οργανώνουν τρεις έφηβοι και το οποίο τελικά παρεκτρέπεται.
Έτσι και έγινε στο Χάρεν...Σύμφωνα με το Reuters, πολλά καταστήματα του Χάρεν υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και πολλά φανάρια στους δρόμους της πόλης καταστράφηκαν, προτού οι αστυνομικές δυνάμεις καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο το πλήθος των νεαρών, ενώ έξι άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά. Συνολικά, έγιναν πάνω από είκοσι συλλήψεις.



enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου