Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ταινίες της εβδομάδας

Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, «Cosmopolis» κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον γνωστό από τη σειρά ταινιών «Twilight», Ρόμπερτ Πάτινσον.


Η κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει ακόμη, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Looper» με το Μπρους Γουίλις καθώς και την ιταλική «Ο Καίσαρας Πρέπει να Πεθάνει» των αδελφών Ταβιάνι.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα καθώς και τα trailer τους:



«Cosmopolis»

Γαλλοκαναδική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Πολ Τζιαμάτι, Ζιλιέτ Μπινός, Σαμάνθα Μόρτον

Η απόφαση ενός 28χρονου δισεκατομμυριούχου να διασχίσει το Μανχάταν με την τεράστια λιμουζίνα του για να πάει να κουρευτεί θα εξελιχτεί σε μια αναπάντεχη οδύσσεια.



«Looper»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον με τους: Μπρους Γουίλις, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Έμιλι Μπλαντ, Πολ Ντάνο

Σε μια μελλοντική κοινωνία ο Τζο δουλεύει ως looper. Εκτελεί κακοποιούς ή ανεπιθύμητους από το μέλλον, οι οποίοι ταξιδεύουν στο χρόνο και αποστέλλονται στο παρελθόν για «εκκαθάριση». Ώσπου μια ημέρα ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός.



«Ο Καίσαρας Πρέπει να Πεθάνει»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι με τους: Κόσιμο Ρέγκα, Σαλβατόρε Στριάνο, Τζιοβάνι Αρκούρι

Οι τρόφιμοι μιας φυλακής υψίστης ασφαλείας έξω από τη Ρώμη κάνουν πρόβες για μια παράσταση του «Ιούλιου Καίσαρα» του Σαίξπηρ.



«Η Αξέχαστη Πόλη»

Ελληνοτουρκική ταινία, σκηνοθεσία Χανί Αμπού-Ασάντ, Αΐντα Μπέγκιτς, Ομάρ Σαργκαουί, Στέφαν Αρσενίγεβιτς, Ζοζεφίνα με τους: Γιώργο Συμεωνίδη, Αλί Σουλιμάν, Μίρα Φουρλάν

Επτά διαφορετικές ιστορίες εξελίσσονται παράλληλα με την αχανή καθημερινότητα της Κωνσταντινούπολης.



«Η Αδελφή μου»

Γαλλοελβετική ταινία, σκηνοθεσία Ούρσουλα Μέγιερ με τους: Λιά Σεϊντού, Γκίλιαν Άντερσον, Κέισι Μότετ Κλάιν

Ένα μικρό αγόρι που ζει με τη μεγαλύτερη αδερφή του επιβιώνει κλέβοντας φαγητό, χρήματα και αξεσουάρ του σκι από ένα ελβετικό χειμερινό θέρετρο.

newsbeasat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου