Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτεται.Ο γάμος, η μητρότητα, οι sexy φωτογραφήσεις, και τα Τούρκικα σήριαλ..

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτεται.Ο γάμος, η μητρότητα, οι sexy φωτογραφήσεις, καΗ sexy Δήμητρα Ματσούκαμιλώντας στο περιοδικό «People»
αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να γίνει μανούλα στο μέλλον.Δείτε τη δήλωσε ηηθοποιός.
«Νιώθω ακόμα πολύ μικρή για γάμο και παιδί».Ενώ μίλησε και για τον αγαπημένο της Γιάννη Φιξ και είπε οτι ειναι..«Μια χαρά».
Για τους πρώην συντρόφους της λέει: «Νιώθω μόνο εκτίμηση με όποιον έχω υπάρξει για καιρό. Η ζωή μου έχει αποδείξει ότι τα ετερώνυμα μπορεί να έλκονται αλλά δεν παραμένουν πολύ καιρό μαζί». Τι ζητάει η Δήμητρα Ματσούκα από έναν άντρα?: «Ζητάω μόνο ηρεμία. Αυτό και τίποτε άλλο. Να είμαι με έναν άνθρωπο που με γοητεύει ως άνδρας και εκτιμώ ως προσωπικότητα».Γιατί σταμάτησε τις σέξι φωτογραφήσεις?. «Το κόνσεπτ στα ελληνικά περιοδικά έβγαινε στο τέλος πάντα πειραγμένο και μπανάλ, κάτι που με έφερνε σε αμηχανία». Τέλος  σχολίασε τα σίριαλ και την αποχή της από αυτά. «Βαριέμαι τις περισσότερες ελληνικές σειρές. Δεν ανήκω σε αυτούς που τις θεωρούν καλύτερες από τις τούρκικες. Από την άλλη όμως στεναχωριέμαι που δεν υπάρχουν, γιατί πολύς κόσμος έχει χάσει τη δουλειά του».
athensbar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου