Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Συνοδηγός στο αυτοκίνητο ένα… τσιτάχ!

perierga.gr - Συνοδηγός στο αυτοκίνητο ένα... τσιτάχ!Το ότι έκανε κατοικίδιο ένα τσιτάχ, είναι το πρώτο που σε ξενίζει. Το ότι το περιφέρει με λουράκι στο λαιμό μέσα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, είναι το δεύτερο πράγμα που σου κάνει εντύπωση και αν μη τι άλλο δημιουργεί μια σειρά από 


συνειρμούς. Είμαστε σίγουροι πως το πολυτελές αυτοκίνητο που βλέπουμε στη φωτογραφία προσφέρει πολλές ανέσεις. Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν κάτι περισσότερο. Βλέποντας, λοιπόν, την εικόνα σκεφτόμαστε είναι ότι ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου ήθελε να προσφέρει μια βόλτα στο συμπαθές τσιτάχ (γατόπαρδος στα ελληνικά). Όμως, κρίνοντας από τον τρόπο με τον οποίο το λουρί του πανέμορφου αιλουροειδούς είναι τοποθετημένο, μπορούμε να πούμε ότι ο οδηγός (Άραβας στην καταγωγή) μάλλον έχει το ζώο για να χειρίζεται εκείνο τον λεβιέ του αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων.
perierga.gr - Συνοδηγός στο αυτοκίνητο ένα... τσιτάχ!
Τώρα βεβαίως προκύπτει το ερώτημα, «μα καλά αγοράζει κάποιος αυτόματο αυτοκίνητο για να κινεί τον λεβιέ το αγαπημένο του τετράποδο»; Απάντηση δεν μπορούμε να δώσουμε, αλλά δεν θα θέλαμε ούτε να σκεφτούμε την στιγμή που το τσιτάχ με τα αιχμηρά νύχια θα νευριάσει, αν τον αφεντικό του δεν είναι τόσο φιλικό απένανί του. Εξάλλου, όσο και αν το προσπαθήσεις δεν μπορείς να πάς κόντρα στη φύση. Και το τσιτάχ, δεν είναι για το σαλόνι ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, αλλά για την άγρια φύση της Αφρικής. Τέλος, είμαστε βέβαιοι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία θα ξεσηκώσει του απανταχού φιλόζωους -και δικαιολογημένα- γιατί όπως και να το κάνουμε η εικόνα ενός αιχμαλωτισμένου τσιτάχ μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει.
πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου