Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Φέρτε μας το μνημόνιο...



Η κάλπη του EURO έφερε απέναντι στην Ελλάδα τα ποδοσφαιρικά παιδιά της Μέρκελ. Την Παρασκευή όμως η παρέα του Κάρα ψηφίζει... καταγγελία πρόκρισης.

Περίεργο αυτό το παιχνίδι της μοίρας. Προφανώς είναι με το μνημόνιο. Τη στιγμή που συνεχιζόταν η καταμέτρηση του αποτελέσματος της κάλπης, σε μία από τις σουίτες του Ράιχστανγκ (σ.σ.: το γερμανικό κοινοβούλιο) η Ανγκελα Μέρκελ έτριβε σατανικά τα χέρια της. Λιγα λεπτά πριν από το γκολ του Λούκας Ποντόλσκι, οι άνθρωποι της την είχαν ενημερώσει για τη νίκη του Αντώνη Σαμαρά. «Ο ιδανικός συνδυασμός», σκέφτηκε και πανηγύρισε με την ψυχή της το τεμάχιο του -κατά τ άλλα Πολωνού-Πόλντι.



«Τώρα θα τιμωρήσουμε αυτά τα απείθαρχα Ελληνόπουλα και εντός γηπέδου. Και εκεί καμία φορά πονάει ακόμα πιο πολύ», εκμυστηρεύτηκε την πίστη της στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, γέλασε με σατανικό ύφος που θα τρόμαζε ακόμα και την Κρουέλα Ντε Βιλ, φώναξε γκολ στο 2-1 των αγαπημένων της Πάντσερ και έφυγε χαρούμενη για ύπνο, κάνοντας όνειρα για διαμελισμό των παλικαριών του Φερνάντο Σάντος.

Ναι, λοιπόν. Αυτούς θα αντιμετωπίσει η παρέα του Κάρα. Εντάξει ο αρχηγός μπορεί να μην παίξει εξαιτίας αυτής της άδικης κάρτας του κακού διαιτητή, αλλά και οι υπόλοιποι μία χαρά μπορούν να κάνουν τη δουλειά που όλοι μας ονειρευόμαστε. Ραντεβού με τη Γερμανία λοιπόν... και τα μυαλά στα κάγκελα. Ποτέ στο παρελθόν ένας ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Εθνικής μας δεν είχε τόσο πολύπλευρο ενδιαφέρον. Ούτε καν κόντρα στην Τουρκία.
Για να εξελιχτεί βέβαια το μειδίαμα στο πρόσωπο όλων μας σε χαμόγελο, θα χρειαστεί να γίνει κάτι περισσότερο από μία υπέρβαση. Ισως ακόμα πιο θαυματουργή από τις προκρίσεις στο ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ. Βλέπετε τα Πάντερ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν κάλλιστα να κατακτήσουν και το τουρνουά. Με το 2-1 επί τη Δανίας έκαναν το 3X3 για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε φάση ομίλων και ασχέτως από μνημόνια, δραχμές και κάθε λογής οικονομικά δαιμόνια που πέραν της πλάκας, δεν έχουν καμία θέση στο παιχνίδι με το τόπι, έχουν ομαδάρα.


http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου