Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Χειρουργείο... μέσω twitter!


O Σεμπάστιαν Λέτο στο χειρουργείο! Ο Αργεντινός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα μπει νυστέρι στο τραυματισμένο του γόνατο!



Οι λιγοστές πιθανότητες για να γλιτώσει ο Λέτο το νυστέρι... εξαφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής και επί της ουσίας επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβόντουσαν άπαντες στην Παιανία. Οι πόνοι στο τραυματισμένο γόνατο του Αργεντινού δεν έχουν υποχωρήσει, ο ίδιος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε να βάλει τέλος μια και καλή στο πρόβλημα του. Όπως ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter θα μπει στο χειρουργείο! Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 6 με 8 μήνες και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να στερείται τον σούπερ σταρ του!
"Γεια σας φίλοι μου. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Αποφάσισα να μπω στο χειρουργείο για να τελειώσω με το πρόβλημα. Θα είμαι σύντομα πίσω με την φανέλα του Παναθηναϊκού" ήταν τα λόγια του «Σέμπα» ενώ άμεσες ήταν οι απαντήσεις συμπαράστασης από τους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι περιμένουν πως και πως να τον ξαναδούν με την πράσινη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου