Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

6 Applications που δεν θέλετε να χάσετε ( + Photos )





Brewster

Eίναι μια νέα εφαρμογή που ενσωματώνει τις επαφές από το Facebook, το Twitter και τις e-mail πλατφόρμες και δημιουργεί ένα προφίλ για κάθε πρόσωπο που γνωρίζετε και εμφανίζει όλες τις πληροφορίες στην ίδια εφαρμογή.





Amazing Alex

Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Angry Birds, ξεκίνησε το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.Διαθέσιμο για iOS και Android και κατασκευασμένο από την Rovio.





NBC Olympics Live Extra

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι για να δείτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το NBC το κάνει αυτό για σας και μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σε ζωντανή ροή.





Simpsons Comics

Η δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνει ψηφιακές εκδόσεις και των 2 πρόσφατων και κλασικών κόμικς όπως Simpsons Comics & Bart Simpson.





Google+ for iOS

Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε στέκια στο iPhone και στο iPad σας, καθώς και υποστήριξη για νέες εκδηλώσεις Google +.





Next Issue

Μια κοινοπραξία που υποστηρίζεται από 5 μεγάλους εκδότες των ΗΠΑ ξεκινά μια all-you-can-app συνδρομή.Με μηνιαία αμοιβή των $ 10 ή $ 15, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ψηφιακές εκδόσεις των περιοδικών από 39 εκδότες .
whos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου