Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Αληθινό χριστουγεννιάτικο δέντρο εκπέμπει φως!

Μετά την υποχρεωτική αύξηση του 49% στο λογαριασμό της ΔΕΗ των νοικοκυριών, μάλλον θα περάσουμε σκοτεινά Χριστούγεννα! Ακόμα τα λαμπιόνια του στολισμένου ελάτου μας θα σκεφτούμε να βάλουμε στην πρίζα. μην μας έρθει ο κούκος αηδόνι με το νέο χρόνο!

Πάνε αυτές οι μαύρες εποχές! Ή τουλάχιστον αυτό επιδιώκουν οι Βρετανοί γενετιστές από το πανεπιστήμιο του Χερτφορντσάιρ, αν υλοποιηθούν τα σχέδια τους! Ποια σχέδια;  Λένε ότι βρήκαν τον τρόπο, με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής, να κάνουν τις βελόνες του χριστουγεννιάτικου δέντρου να εκπέμπουν φως! Χάρμα!

Για να τα καταφέρουν οι επιστήμονες θα μεταμοσχεύσουν στο έλατο δύο γονίδια, που θα πάρουν από τις μέδουσες και τις πυγολαμπίδες. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι τα τροποποιημένα δεντράκια θα λάμπουν όχι μόνο στο σκοτάδι, αλλά και στο φως της ημέρας. Τα έχει όλα και συμφέρει δηλαδή!

Μόνο που αν θέλουμε να γλιτώσουμε τη ΔΕΗ, θα πρέπει να τα «σκάσουμε» τα χαρτονομισματάκια μας, τουλάχιστον μόνο για μία φορά! Πόσα; Κάθεστε; 320 δολάρια, 242 ευρουλάκια!
mplevatraxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου