Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Αλμέιδα
Έτοιμος για τον ημιτελικό κόντρα στην εθνική ομάδα της Ισπανίας δηλώνει πως είναι ο επιθετικός της Πορτογαλίας, Ούγκο Αλμέιδα.



Ο 28χρονος φορ εμφανίστηκε ανυπόμονος να πάρει την ευκαιρία που θα του δώσει ο Πάουλο Μπέντο στην βασική ενδεκάδα στο ματς της Τετάρτης, ενώ εξέφρασε την άποψη πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του κάνουν το παιχνίδι τους, τότε έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκλείσουν τους «φούριας ρόχας».

«Είναι λογικό να θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω δουλέψει αρκετά, προκειμένου να πάρω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο βασικό σχήμα της ομάδας. Το στυλ παιχνιδιού μου είναι διαφορετικό από εκείνο του Έλντερ Πόστιγκα, αλλά δεν πιστεύω πως πρέπει η ομάδα να αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται για εμένα», τόνισε αρχικά ο Αλμέιδα.

Μάλιστα, ο στράικερ της Μπεσίκτας είπε πως οι «φούριας ρόχας» διαθέτουν την καλύτερη εθνική ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να χάσουν αν οι Πορτογάλοι κάνουν το παιχνίδι τους: «Θέλουμε το τελικό σκορ του αυριανού αγώνα να είναι διαφορετικό από εκείνο του 2010. Για την εθνική ομάδα της Ισπανίας δεν μπορείς να πεις πολλά λόγια, καθώς είναι η καλύτερη στον κόσμο, είναι πολύ δυνατή. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται αν θέλουμε να τους νικήσουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου