Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να κάνεις την δουλειά σου γρήγορα και εύκολα - DOWNLOAD

ΑΠΟ ΤΟ HTTP://WWW.ENTERNITY.GR 
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, δεν είναι να ξοδεύει κανείς πολλά χρήματα για κανένα λόγο, γιατί είτε δεν υπάρχουν είτε δεν είναι αρκετά.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για software υπολογιστή, το οποίο πολλές φορές είναι αρκετά ακριβό. Όχι όμως πάντα, αφού υπάρχουν τρόποι να κάνουμε εύκολα, ξεκούραστα και.. δωρεάν τη δουλειά μας.


Μη πάει ο νους σας στο κακό, δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε μια λίστα μα τα καλύτερα torrent sites για να βρείτε όλες τις πειρατικές εκδόσεις.

Δε χρειάζεται καν να σκεφτείτε την πειρατεία γιατί, ευτυχώς, το δωρεάν λογισμικό εξακολουθεί να υπάρχει και να υποστηρίζεται. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, το τσάμπα είναι καλύτερο από το επί πληρωμή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις δέκα καλύτερες (και εντελώς δωρεάν) εφαρμογές που αν εγκαστασήσετε στο PC ή και στο Mac σας, θα κάνετε το 99% των εργασιών που κάνει ο καθημερινός χρήστης και θα σας μείνουν και όλα τα χρήματα στην τσέπη!

Από εγγραφή δίσκων CD/DVD σε επεξεργασία φωτογραφίας και από συμπίεση/αποσυμπίεση σε video trascoding, η λίστα μας περιλαμβάνει τα πάντα!



Για πάμε να τα δούμε ένα προς ένα, με τη σειρά να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία, γιατί μάλλον θα τα κατεβάσετε και θα τα εγκαταστήσετε όλα. 

No 10: Filezilla
Οι FTP clients δεν είναι ακριβώς... sexy εφαρμογές, όμως έχουν ιδιαίτερα μεγάλη χρησιμότητα, κυρίως για επαγγελματική χρήση. Το Filezilla είναι εντελώς δωρεάν και κάνει τα πάντα. Μετά την εγκατάστασή του, ο χρήστης δε χρειάζεται κανένα άλλο client για να μπει σε κάποιο ανάλογο serverκαι να ανεβάσει ή να κατεβάσει αρχεία. Επιτρέπει πολλαπλά παράλληλα παράθυρα σε διάφορες συνδέσεις, προσφέρει μαζικό download και upload και λειτουργεί απρόσκοπτα. Το χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ στο Enternity για να ανεβάζουμε τις εικόνες από τα άρθρα και δεν έχουμε δει ποτέ κανένα πρόβλημα. Για αυτούς μάλιστα που θέλουν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, υπάρχει και ηserver έκδοση, που επιτρέπει στον υπολογιστή στον οποίο θα εγκατασταθεί να γίνει -τι άλλο- FTP server και να μοιράζει αρχεία σε άλλους χρήστες, που ξέρουν να μπουν. Κυκλοφορεί σε εκδόσεις για Windows, Mac και Linux.



Επίσημο site: http://filezilla-project.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου