Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ένα δισεκατομμύριο χρήστες στο Facebook

Ένα δισεκατομμύριο χρήστες στο Facebook
Ένα ρεκόρ που δύσκολα θα «σπάσει» κάποια άλλη εταιρία ανάλογου είδους πέτυχε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθώς οι «ενεργοί» χρήστες της ξεπέρασαν το ένα δισ. τον Σεπτέμβριο. 

Την ανακοίνωση πραγματοποίησε ο ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρίας Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην αμερικανική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι αυτοί οι χρήστες φρόντισαν να «πραγματοποιήσουν» 1,13 τρισ. «likes» και να «ανεβάσουν» 219 δισ. φωτογραφίες.
«Όλοι οι εργαζόμενοι στο Facebook θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη χαρά που μας προσφέρετε αλλά και για την τιμή να σας εξυπηρετούμε», έσπευσε να υποστηρίξει ο κ. Ζούκερμπεργκ, προσθέτοντας ότι «το να έχεις βοηθήσει ένα δισ. ανθρώπους να επικοινωνήσουν είναι κάτι εντυπωσιακό, πρωτόγνωρο και κάτι που με καθιστά απόλυτα περήφανο».
Το θετικό για το Facebook, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ότι τα 600 εκατ. χρήστες εισήλθαν στην ιστοσελίδα μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας ή υπολογιστών tablets και ως εκ τούτου ο όμιλος κατορθώνει να επεκταθεί και σε νέες αγορές πέραν αυτής των «σταθερών» ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το Facebook αγωνίζεται να κερδίσει αυτές τις νέες αγορές προκειμένου να κατορθώσει να «δει» τη μετοχή του να ανακάμπτει, καθώς έχει υποχωρήσει στο επίπεδο των 22 δολαρίων από 38 δολάρια που ήταν το Μάιο όταν η εταιρία προχώρησε σε δημόσια εγγραφή στην αγορά της Wall Street.
 healthyliving.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου