Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μας έφτιαξαν φανέλα με Γερμανό ...χορηγό! (ΦΩΤΟ)

Το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών θα διαφημίζει στην εμφάνιση της απόψε η Eθνική, σύμφωνα με φωτογραφία που κάνει θραύση μεταξύ των Γερμανών στα κοινωνικά δίκτυα.


Η μεγάλη στιγμή φτάνει και άπαντες σε Ελλάδα και Γερμανία έχουν στο μυαλό τους τον σπουδαίο αποψινό προημιτελικό του EURO. Εφημερίδες, εκπομπές και ιστοσελίδες ένθεν και ένθεν ασχολούνται με το κρίσιμο ραντεβού στο οποίο προφανώς δίνουν και πολιτικές προεκτάσεις.
Στη Γερμανία θεωρούν το ματς ως μία μάχη του Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ τόσο σε αγωνιστικό όσο και …έξωαγωνιστικό επίπεδο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ του τηλεοπτικού σταθμού ZDF, δεν κοντράρεται μόνο μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα με το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά και η ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης με το ασθενέστερο μέλος της Ε.Ε.
Πολύς λόγος γίνεται και για την παρουσία της Άnγκελα Μέρκελ στο γήπεδο. Δεν είναι λίγοι οι Γερμανοί που τη χαρακτηρίζουν ως σπόνσορα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν χαριτολογώντας ότι και μόνο η εμφάνιση της στις εξέδρες απόψε θα κάνει τους Έλληνες διεθνείς να παγώσουν!
Δεν είναι τυχαία άλλωστε η φωτογραφία που κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες στο twitter και σε γερμανικά φόρουμ. Πρόκειται για την εμφάνιση που δήθεν θα φοράει στο σημερινό παιχνίδι η Eθνική μας, η οποία έχει ως βασικό χορηγό στο κέντρο της το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας! Μια φωτογραφία που μοιάζει με εξέλιξη του σκίτσου που έφτιαξε Άγγλος σκιτσογράφος και είχε παρόμοιο περιεχόμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου