Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εθνική Ελλάδος… uber alles

Προβλέπει ο Σώτερ του Ταμείου


Γνωρίζοντας πολύ καλά από «θαύματα» κι από κατάρριψη των τίτλων των φαβορί, η Εθνική μας κουβαλάει σήμερα τις προσδοκίες του λαού μας, που προσβλέπει σε μια «αθλητική» απάντηση στους Γερμανούς. Αν κρατήσει η άμυνα μας, τότε όλα είναι πιθανά, για τη συνέχεια του έπους του 2004, απέναντι μάλιστα σε έναν… ιδιαίτερο αντίπαλο. Η πρόταση μας είναι το under (1.85), που μπορεί φυσικά να σημαίνει … ένα και να καίει!

Θα εμπιστευτούμε την ποιότητα και τη σταθερότητα των Ισπανών (1.70), κάτοχων του τίτλου, οι οποίοι ίσως και εύκολα αναμένεται να τα καταφέρουν απέναντι στους ασταθείς και διχασμένους Γάλλους, οι οποίοι δεν βρίσκονται και στο ζενίθ της ψυχολογίας τους μετά την αναπάντεχη ήττα από την αδιάφορη Σουηδία.


Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ της Αγγλίας και της Ιταλίας, ένα ματς που δεν έχει φαβορί και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά και στη «μέρα» που θα βρεθούν οι δυο ομάδες. Η επιστροφή του Ρούνεϊ έχει αναπτερώσει τα «λιοντάρια» και πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο η παραδοσιακά ισχυρή άμυνα των γειτόνων μας θα καταφέρει να τον περιορίσει. Με μια μεγάλη δόση ρίσκου, ποντάρουμε στο… θρίλερ, δηλαδή στο γεγονός ότι το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση (2.85)…


125. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ UNDER (1.85)

126. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 1 (1.70)
172. ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Χ (2.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.96





zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου